Am fost cu 2 copii (1 an si 5 ani) si cu socrii si am luat doua camere, fara masa. Am luat camerele inspre nord - nu la parcare - a fost umbra si nu a fost necesar sa folosim aerul conditionat.
Doar inainte de cazare am luat masa la restaurantul Delta - era exact cum scrie in meniu - fara gust - ceva de genul sa-si condimenteze fiecare cum vrea. In rest am mancat (in ordinea preferintelor) la Rustik, Barina si Four Seasons - mancare ok - amandoi copii au mancat fara probleme.
In camera se facea curatenie in fiecare zi (adica se dadea pe gresie cu un mop in jurul "obstacolelor" de pe jos) - prosoapele le-au schimbat de fiecare data cand le-am lasat pe jos... la socrii in camera au schimbat asternuturile a treia zi - la noi nu -» pentru ca aveam haine pe pat - ziua urmatoare am adunat tot de pe pat si ne-a schimbat si noua - deci, daca tineti camera curata, se face curat. Singura problema la cazare au fost usile - se auzea un zgomot puternic de fiecare data cand cineva le trantea - n-am mai avut experienta asta la nici un hotel pana acum.
La plaja am fost inspre Neptun (10 min de mers de la hotel) - era acolo si o conducta pe unde se varsa surplusul din lac in mare care avea niste fisuri; asa ca piscina in nisip era asigurata, spre incantarea celui mic.
Baiatul cel mare a fost incantat de Babyland - atat de gonflabile cat si de piesele de teatru - desi interpretarea a fost groaznica ("actorii" de-abia se abtineau sa nu rada cand interpretau ceva dramatic).
In concluzie, cum am scris si in titlu, nu a fost rau, dar nu vom mai merge.
Trimis de adina_vm in 13.08.15 09:03:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adina_vm); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@adina_vm: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=3264
- Aug.2023 Un sejur plăcut! — scris în 03.09.23 de Alexandra 89 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Veni, Vidi, Vici — scris în 28.08.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Dezamagire e putin spus! — scris în 15.09.22 de bigam21 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2022 Super mirobolanta vacanta la Hotel Delta Jupiter — scris în 31.07.22 de ux126343 din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2022 Un sejur plăcut — scris în 25.07.22 de ux126211 din PETRILA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanță frumoasă — scris în 09.07.22 de Lucian Marius din BLAJ [AB] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Recomand si as reveni! — scris în 04.07.22 de ux125757 din MARAMURES - RECOMANDĂ