Buna ziua,
Am fost impreuna cu copiii la hotel Delta, in perioada 20-26 iunie.
Personalul hotelului f amabil, am obtinut camera undeva putin dupa ora 12. Camera f curata, curatenie se face zilnic, se schimba prosoapele zilnic, la 2 zile se schimba si lenjeria.
Mancarea de la restaurant bunicica, insa foarte scumpa (si putina cantitativ la cat costa). E excesiva de scumpa, as putea zice.
Marea dezamagire a venit insa din partea plajelor. Au 3 plaje pe care le ofera: plaja Europa Fm, plaja copiilor si plaja cohotels.
Plaja cohotes este f f aglomerata, nu puteai arunca un ac, d apoi sa se mai joace copiii in nisip. Plaja copiilor o mare dezamagire... Fiind un mini-golfulet era plina de alge care miroseau ingrizotor... Apa cu f multe pietre de-ti zdreleai picioarele in ele, plaja nu avea nisip fin... plaja europa fm la fel, intre golfulete, pline de alge.
Piesele de teatru din fiecare seara le au placut f mult copiilor, acestea ar putea fi considerate un plus.
Trimis de mirela_dumitru in 04.08.15 16:23:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA. A mai fost în/la: Anul trecut am fost la Complex Dunarea, Eforie Nord
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirela_dumitru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mirela_dumitru: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=3264
- Aug.2023 Un sejur plăcut! — scris în 03.09.23 de Alexandra 89 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Veni, Vidi, Vici — scris în 28.08.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Dezamagire e putin spus! — scris în 15.09.22 de bigam21 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2022 Super mirobolanta vacanta la Hotel Delta Jupiter — scris în 31.07.22 de ux126343 din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2022 Un sejur plăcut — scris în 25.07.22 de ux126211 din PETRILA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanță frumoasă — scris în 09.07.22 de Lucian Marius din BLAJ [AB] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Recomand si as reveni! — scris în 04.07.22 de ux125757 din MARAMURES - RECOMANDĂ