1) Cazarea: Camera mica, pat dublu + pat copil; baie fara cada - nu inteleg cum pot uni sa spuna ca e ok, atata timp cat toata apa se revarsa in baie; mie personal nu imi place sa ma plimb prin baltoace cand vreau sa folosesc baia; era chiar asa de greu si costisitor sa faca o amarata de bordura ca sa nu se scurga toata apa? In prima seara am avut supriza sa descoperim ca patul pentru copil nu era dotat cu lenjerie iar cand am vrut sa sun la receptie am descoperi t ca telefonul nu functioneaza; avand in vedere ca era 11 seara am decis sa nu ma plimb in pijama pana la receptie.
2) Mancarea: dupa ce am platit aproape 100 Ron in prima seara la restaurantul hotelului (2 adulti + 1 copil de 3 ani) in restul sejurului am mancat la o terasa aflata cam la 200 m de hotel, pe partea opusa, unde mancarea era buna si preturile mai mici cu cel putin 25-30%
3) Plaja: Plaja Copiilor (ar trebui sa ii spuna Plaja Bebelusilor) - DEZASTRU: mizerie pe plaja, nivelul apei era de 60-70 cm, nu a reusit sa inoate nici macar copilul ca nu ajungea colacul in apa; in apa nu prea dai de nisip - e doar un covor de scoici pe care e imposibil sa calci - poate doar cu clapari)
Plaja Delta (Jupiter de fapt) - cred ca am intrebat de vreo 3 ori la receptie unde se afla si imi spuneam "cum iesiti din hotel la stanga"; pe oricine am intrebat pe la chiscuri si magazine habar nu avea de Plaja Delta, si asta deoarece numele ei e de fapt Plaja Jupiter - conditiile sunt ok aici, e putin aglomerat, dar in apa e nisip si poti sa faci baie fara probleme
4) Piscina: in prima dupamasa am vrut sa mergem si noi la piscina; am mers la receptie si am cerut cupoanele pentru piscina si... SURPRIZA... cica era prea aglomerat la ambele piscine (piscinele Hotelurilor California si Capitol, Hotel Delta nu are piscina) asa ca nu ne-au dat cupoane; a doua zi am primit "aprobarea" sa mergem la piscina Hotelului Capitol - nimic spectaculos, "o tona" de clor in apa, sa zicem ca a fost "acceptabil"
5) Pentru copii: Babyland a fost ok, problema e ca nimeni nu supravegheaza copii, asa ca trebuie sa fi foarte atent sa iti supraveghezi copilul daca e mai mic, pentru ca toti copii de 7-12 ani se joaca pe aceleasi trambuline/topogane/etc ca si cei mici, sar ca nebunii, se calca unii pe altii in picioare, iar cei mici ajung sa capete macar 1-2 lovituri de fiecare data cand esti la Babyland; exista spatiu de joaca si pe Plaja Copiilor - e ok
6) Altele: din pacate, am uitat la plecare o plasa cu haine intr-un dulapior din camera; am sunat a doua zi la hotel, dupa vreo ora si 2 telefoane au reusit sa le gaseasca - problema e ca desi le-am spus ca trimit eu curierul, au insistat ca le trimit ei, dar dupa 2 zile coletul inca nu a plecat de la ei; cand am intrebat care e motivul mi-au spus ca "nu a trecut curierul pe la noi".
Cam asta e - am vazut ca unii sunt incantati, ca spun "e 3 stele, ce vrei mai mult": pai la 250 Ron / noapte (pretul de la receptie, platit de multa lume) cred ca ar putea fi conditii mult mai bune.
Concluzia: NU MERGETI LA HOTEL DELTA JUPITER
Trimis de NuHotelDelta in 04.09.13 15:22:37
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (NuHotelDelta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@NuHotelDelta: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@NuHotelDelta: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmaster: coordonatele nu sunt ok - hotelul Delta se afla peste drum de hotelul California (de a carui piscina se foloseste)
@NuHotelDelta: Mulțumesc
Rog aruncă atunci o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=43. ... &hl=ro&t=m&z=16.
@webmaster: va dau niste coordonate aproximative 43.851549,28.606853; din pacate harta din linkul dat de dvs. nu poate fi marita suficient iar unele dintre locatiile marcate deja (hotel Rio de exemplu) sunt puse total aiurea; Hotel Rio se afla exact in vecinatatea Hotelului Delta, pe aceasi parte a strazii) ; pentru coordonatele de mai sus am folosit harta cu locatia de pe site-ul Hotelului Delta; daca aveti la indemana un GPS cu siguranta o sa gasiti Hotel Delta Jupiter si coordonatele exacte
@NuHotelDelta: harta din linkul de mai sus se poate mări destul. Iar cu ajutorul linkului din colțul din stânga jos al acesteia, poți intra direct pe google maps și acolo - ce să vezi? surpriză! Se poate constata că (de exemplu), hotelul Rio e foarte bine marcat pe harta AFA! Vezi pe street view, nu e cum spui tu!
@Dragos: Ai dreptate... din pacate eu m-am ghidat dupa harta afisata pe siteul hotelului, care in momentul in care o deschizi afiseaza o zona diferita decat cea unde e hotelul
Revin cu o completare: revizia lifturilor era expirata din IUNIE 2013 (conform etichetelor aplicate pe ambele lifturi: "data urmatoarei revizii IUNIE 2013)
P.S.: Azi am primit, in sfarsit, plasa cu hainele uitate in camera.
- Aug.2023 Un sejur plăcut! — scris în 03.09.23 de Alexandra 89 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Veni, Vidi, Vici — scris în 28.08.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Dezamagire e putin spus! — scris în 15.09.22 de bigam21 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2022 Super mirobolanta vacanta la Hotel Delta Jupiter — scris în 31.07.22 de ux126343 din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2022 Un sejur plăcut — scris în 25.07.22 de ux126211 din PETRILA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanță frumoasă — scris în 09.07.22 de Lucian Marius din BLAJ [AB] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Recomand si as reveni! — scris în 04.07.22 de ux125757 din MARAMURES - RECOMANDĂ