Imi pare rau ca am ajuns sa postez pe acest topic si sa NU recomand o locatie pe care nu cu mult timp in urma o recomandam calduros, avind la baza experienta anului trecut.
Am facut rezervare ferma, 2 nopti "la liber" si o saptamina prin programul "Litoralulul pt toti", platit integral la receptie, in momentul check-in-ului.
Din nefericire pentru noi, dupa o sedere de 4 nopti, fiica-mea a facut o gastroenterocolita acuta destul de nasola si am fost nevoiti sa ne facem bagajele si sa plecam.
Evident ca nu ne-am mai vazut nici un ban inapoi, in conditiile in care ne-am declarat dispusi sa impartim "pierderea" jumate-jumate cu hotelul; mai exact, sa ni se restituie doar c/val a 2 nopti.
Dl. director al hotelului ne-a motivat ca, stind doar 4 nopti nu mai putem beneficia de aceleasi tarife, ci de 150 ron/noapte, tariful per noapte/camera afisat la receptie. (in conditiile in care noi platisem "la liber" cele 2 nopti la un tarif de 100 ron/noapte)
In fine, dornici sa plecam si sa ajungem cit mai repede acasa cu copilul bolnav, am lasat-o balta si ne-am carat.
Insa cu promisiunea ferma facuta mie insami de a face reclama negativa acestui hotel cit pot si pe unde pot.
Alte aspecte negative sesizate in cele citeva zile de sedere:
- spre deosebire de anul trecut, acum am nimerit o baie in care dusul era fix, in perete, la o inaltime de peste 2 metri; faceti un exercitiu de imaginatie si dati-va seama cam cum spalam noi copilul de 2 ani!!! partea proasta este ca nu am observat dusul decit seara, cind deja ne instalasem si ar fi insemnat sa pierd inca o juma' de zi cerind sa-mi schimbe camera si mutindu-ma;
- am stat la et. 1, cu vedere pe spate, ca sa zic asa; vedere la Iris-Nalba; stind in balcon si uitindu-ma in jos, am sesizat pe micul spatiu verde un covor (nu exagerez! ) de mucuri de tigara; si oamenii sunt neciopliti, dar la 150 ron camera pe noapte cred ca isi puteau permite sa puna un om sa le stringa
- intr-o zi nu s-a aspirat camera si nu s-a luat gunoiul; am gasit o camerista pe etaj si i-am plasat gunoiu; mi-a explicat ca nu poate intra sa faca curat la noi in camera, din cauza ca este foarte ocupata, avind de facut curat in 28 de camere tocmai eliberate: de parca ar fi fost problema mea!
- husa pusa pe unul din fotoliile din balcon era patata de ceva maroniu; inclin sa cred ca era singe
- la restaurant servirea extrem de lenta; restaurantul era destul de gol si cu toate astea am asteptam aproape o ora sa ni se aduca comanda;
- formatia care cinta la restaurantul hotelului era de toata jena; muzica asurzitoare, voci false si instrumente dezacordate.
- babyland-ul arata jalnic: mizerie, plin de frunze uscate, mocheta de pe jos era ferfenitita si vai de ea
Eu inteleg ca era final de sezon, dar parca prea bataie de joc!

- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de Chloe in 11.09.09 17:29:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA. A mai fost în/la: litoral, delta, munte
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 Un sejur plăcut! — scris în 03.09.23 de Alexandra 89 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Veni, Vidi, Vici — scris în 28.08.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Dezamagire e putin spus! — scris în 15.09.22 de bigam21 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2022 Super mirobolanta vacanta la Hotel Delta Jupiter — scris în 31.07.22 de ux126343 din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2022 Un sejur plăcut — scris în 25.07.22 de ux126211 din PETRILA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanță frumoasă — scris în 09.07.22 de Lucian Marius din BLAJ [AB] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Recomand si as reveni! — scris în 04.07.22 de ux125757 din MARAMURES - RECOMANDĂ