Ca orice parinte responsabil, m-am documentat inainte de a organiza vacanta copilului meu... Asa am ajuns la hotelul DELTA.
Am fost atrasa de prezentarea pe care o are pe site-ul propriu: mi-a placut reclama, mi-au placut camerele si imprejurimile (asa cum le-am vazut in filmulet) prin urmare... acolo m-am dus!
Dragii mei, tin sa va spun ca citisem si impresiile celor ce fusesera acolo si se plangeau de serviciile de masa, de mocheta de la babyland etc (nu va obosesc caci sigur le-ati vazut si voi) si am plecat oarecum pregatita pentru o deceptie.
Nu mare mi-a fost surpriza sa constat ca hotelul este cnostri prin parcurile patriei) urat, personalul extrem de amabil si atmosfera... exceptionala!
Nu ma pot pronunta in ceea ce priveste masa pentru ca nu am optat niciodata pentru acest serviciu decat daca era disponibil in varianta de ¨bufet suedez¨.
Despre celelalte insa va pot povesti multe... Incep cu ce suporta comentarii... ca dureaza mai putin: intr-adevar, mocheta de la babyland este veche si... inexistenta pe alocuri insa dedesupt este pietris (acelasi in care se joaca fara sa comentam copiii nostri prin parcurile patriei...).
Pe plaja copiilor parintii au viata grea, mai ales daca vor sa faca o baie sau sa innoate: in micul golf valurile aduc multe pietre si este imposibil sa mergi neincaltat prin apa. In compensatie insa, pe plaja sunt dusuri extrem de curate unde te poti racori.
Locul de joaca are cam tot ce trebuie ca plozii nostri sa fie ocupati si sa se distreze copios.
Cele doua piscine au cand apa limpede cand tulbure dar asta pentru ca sunt alimentate cu apa din mare si in aceeasi apa s-ar balaci daca ar intra in mare!
Echipele de animatori sunt grozave iar gradinita... adevarata mana cereasca daca prinzi vreme ploioasa si nu te rabda inima sa tii copilul prizonier in camera.
Am citit comentarii cum ca ar fi galagie in hotel (comentariu facut de un tatic cu copil de 9 luni... care ar trebui sa stie ca, daca vrea liniste, isi lasa odrasla la parinti sau la socri si se duce intr-o alta locatie)
Una peste alta, noi neám simtit extraordinar si urmeaza sa facem rezervarile pentru anul acesta. Pentru banii pe care ii dam, conditiile sunt mai mult decat decente iar zambetul continuu de pe fata baietelului meu conteaza mult mai mult decat minorele inconveniente!
Trimis de windnleaves in 18.04.13 21:22:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (windnleaves); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@windnleaves: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@ionescunic: Scopul meu nu este sa conving pe cineva (nu sunt angajata sa fac reclama) ci doar sa impartasesc si altora ceea ce am descoperit si mi-a placut! Poate pentru cei cu multi bani sunt accesibile locatii unde totul este perfect, pentru cei cu venituri normale (ca mine) si copil/copii pe care ii pui pe primul plan (ca mine), aceasta locatie este garantia unei vacante greu de uitat (pentru fiul meu pur si simplu iar pentru mine prin tranzitivitate... lui ii place-eu il iubesc deci MIE IMI PLACE!). Vacanta placuta, oriunde vei merge! Noi sigur vom avea una... la Delta.
- Aug.2023 Un sejur plăcut! — scris în 03.09.23 de Alexandra 89 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Veni, Vidi, Vici — scris în 28.08.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Dezamagire e putin spus! — scris în 15.09.22 de bigam21 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2022 Super mirobolanta vacanta la Hotel Delta Jupiter — scris în 31.07.22 de ux126343 din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2022 Un sejur plăcut — scris în 25.07.22 de ux126211 din PETRILA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanță frumoasă — scris în 09.07.22 de Lucian Marius din BLAJ [AB] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Recomand si as reveni! — scris în 04.07.22 de ux125757 din MARAMURES - RECOMANDĂ