De mult nu am mai avut un asemenea concediu
Buna ziua,
De curand ne-am intors de pe litoralul romanesc, unde, dupa zile intregi de documentare si lecturat review-uri de pe amfostacolo.ro, am ales Hotelul Delta din Jupiter.
Am ales cazare fara masa, sotia, care s-a ocupat de statistica privind hotelul, a remarcat ca majoritatea nemultumirilor aveau argumente din aceasta categorie, fie mancarea in sine, fie calitatea serviciilor sau atitudinea personalului, si ne dorind sa riscam am ales sa mancam in mai multe locuri.
Conditii de cazare
Bune, demne unei unitati de 3*.
- curatenie si ridicare gunoi zilnic;
- prosoape schimbate la 2 zile;
- lenjerie schimbata la 3 zile;
- personalul de la receptie amabil;
Am solicitat camera cu privire spre mare, am primit!
Am ajuns la ora 14, la ora 15 ne-am cazat, probabil cunoasteti deja faptul ca ziua hoteliera incepe la ora 18. Am lasat nr de telefon la receptie, am plecat sa inspectam plaja si cand ne-am bagat picioarele in mare a sunat telefonul...
Plaja:
Intradevar plaja mai lasa de dorit.
Locul de joaca pentru copii amplasat pe plaja ii tine ocupati, cel putin pe-al meu, piscinutele erau cat de cat ok, animatorii isi fac treaba, acum, am citit in mesajele anterioare ca nu i-au vazut pe plaja, cred ca au un program anume, noi am primit de la receptia cand ne-am cazat un fluturasi cu programul pentru copii si chiar am vazut ca se respecta.
Spre sfarsitul sezonului s-au format cateva gramezi de alge, pe care nu le-a ridicat nimeni. Intradevar plaja Jupiter e mai ademenitoare, in principal pentru prezenta nisipului, insa e destul de murdara, am vazut persoane, nu le pot spune oameni, care mancau seminte si scuipau cojile pe nisip, iar cand au terminat au tras cu piciorul niste nisip peste coji si... gata! era curat! Altii fumau si chistoacele le aruncau in nisip, alti..., dar cred ca dintrastea ati vazut si voi! A, la un moment dat am vazut o placa dentara... deci ce sa mai...
De la Hotel delta, pana la plaja jupiter am facut cca 10 minute.
Apa marii a fost excelenta, dupa atatea zile toride nici nu putea fi altfel. Cam multe scioci pe jos si resturi din demolari (caramizi, boltari, bucati de tencuiala, etc) deh! unde sa arunce si ei gunoiul... in apa! :(
Baby Land-ul
A fost super! La intrare ne-am "legitimat" cu bratara pe care fiul meu a primit-o la receptie in ziua cazarii. Orar 17.00-22.00, Pot intra si copii care nu sunt cazati la unitatiile de cazare CoHotels, pret intrare 15 lei. Sunt prezenti si animatori.
Ce as reprosa poate este faptul ca intruna din zile plouase, gonflabilele erau ude siparintii stergeau de zor, care cu servetele, care cu articole de imbracaminte, nu am vazut pe nimeni din cei care ar fi trebuit sa se ocupe de asta. De asemenea gazonul artificial de pe jos era adunat in multe locuri, ca dupa o furtuna, nu le aranja nimeni, cei mici se tot impiedicau.
Incerc sa revin si cu poze, locuri unde am umblat, servit masa... Daca sunt intrebari si pot raspunde, astept cu drag.
Ne-am simtit foarte bine, si ne-am propus sa revenim.
In concluzie RECOMAND! in special familiilor cu copii.
Trimis de hcm in 13.08.12 16:57:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (hcm); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@hcm: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Peste o saptamana mergem la delta cu fetita noastra de 3 ani. Intrebarea ar fi, la ce etaj sau pe ce parte ar fi indicat sa alegem camera pt a evita zgomotul de la terasa-muzica, adica-pt ca anul trecut am facut in concediu cateva nopti albe din pricina muzicilor urland, in alta locatie, ce e drept.
@geral: aceiasi problema am vut-o si moi. : -)
noi am fost cazati la ultimul etaj, cam pe la jumatatea holului, cu vedere spre teatrul de vara. se auzea muzica si zumzetul statiunii insa la un nivel acceptabil.
ca o recomandare, puteti opta pentru o camera cu vedere spre Cap Aurora si de la jumatatea holului spre parcarea hotelului.
@hcm
multumesc frumos. Voi tine cont de sugestie, sper ca la receptie personalul sa fie amabil, chiar daca va fi nevoie de o... "atentie" pentru asta...
@geral: noi am gasit intelegere, si asta fara sa dam atentii. am cerut o camera cu vedere la mare si am primit. ce e drept a trebuit sa asteptam cca. 30 min. trebuia sa faca curat. am lasat bagajele in masina si am dus pustiu la mare, pe cand sa intram in apa am fost sunati de la receptie sa mergem sa ne cazam. lasasem nr de tel. uneia dintre receptionere...
deci, nu vred cao sa aveti dificultati. putesi sa luati cu dvs. dopuri de urechi, copilul v-a fi frant dupa apa, plaja, soare si jocuri.
Concediu placut!
- Aug.2023 Un sejur plăcut! — scris în 03.09.23 de Alexandra 89 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Veni, Vidi, Vici — scris în 28.08.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Dezamagire e putin spus! — scris în 15.09.22 de bigam21 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2022 Super mirobolanta vacanta la Hotel Delta Jupiter — scris în 31.07.22 de ux126343 din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2022 Un sejur plăcut — scris în 25.07.22 de ux126211 din PETRILA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanță frumoasă — scris în 09.07.22 de Lucian Marius din BLAJ [AB] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Recomand si as reveni! — scris în 04.07.22 de ux125757 din MARAMURES - RECOMANDĂ