Puncte +:
- Bucatarie relativ buna (in special preparatele din peste)
- Pe terasa restaurantului exista seara un spectacol bun (trupa Gasca de acasa, iluzionism, dansuri sportive, etc.)
- Desi am ramas pe terasa restaurantului in fiecare seara dupa incheierea programului, nu am fost niciodata deranjati.
- La teatrul de vara unde am avut trei intrari gratuite si am putut vedea trupa Directia 5 in concert.
Puncte -:
- Prosoapele din camera arata precum carpele de spalat pe jos si se schimba la 2 zile.
- Reclama mincinoasa - nu se poate utiliza cardul la toate locatiile hotelului (restaurant Cucina, barul de pe plaja, etc.)
- Golanii in stil romanesc ale sefului de sala: in fiecare seara jumatate din mesele de la terasa sunt marcate ca rezervate, permanent aceleasi mese.
Concluzii:
Daca puteti trece de mentalitatea tipic romaneasca a personalului, si nu va deranjeaza sa va enervati aproape zilnic pentru a nu va lasa calcati in picioare in scopu de a va apara drepturile, va recomand sa-l cautati pe terasa pe ospatarul Nicu din Galati, un specialist in servirea preparatelor din peste - recomand chefalul, care este bestial.
Trimis de filgaexp in 31.07.12 13:53:57
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (filgaexp); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@filgaexp, nu este permisa incarcarea pozelor tip "album de familie", adica cele in care sa apara persoane in prim-plan (fara relevanta turistica). Cu atat mai mult daca in fotografii apar si terte persoane al caror accept nu a fost consultat pentru a aparea pe site sau minori - aspecte care pot deveni foarte sensibile. Asadar acest tip de fotografii nu vor fi validate.
- Aug.2023 Un sejur plăcut! — scris în 03.09.23 de Alexandra 89 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Veni, Vidi, Vici — scris în 28.08.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Dezamagire e putin spus! — scris în 15.09.22 de bigam21 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2022 Super mirobolanta vacanta la Hotel Delta Jupiter — scris în 31.07.22 de ux126343 din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2022 Un sejur plăcut — scris în 25.07.22 de ux126211 din PETRILA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanță frumoasă — scris în 09.07.22 de Lucian Marius din BLAJ [AB] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Recomand si as reveni! — scris în 04.07.22 de ux125757 din MARAMURES - RECOMANDĂ