Am gasit hotelul pe net si ne-am bucurat foarte tare ca fetita de 6 ani se va juca in parcul de distracii. Acesta a fost motivul pentru care am ales acest hotel. Dar s-a dovedit a fi o alegere nu proasta ci foarte foarte proasta. De ce? Nu vreau sa repet impresiile celorlalti.
Pe mine m-a deranjat mirosul insuportabil de la canalizare. Insuportabil. Asa ca daca aveti nasul fin, nu va riscati. Decat sa faca atata reclama, mai degraba ar inlocui ce trebuie pentru ca turistii sa se simta bine acele cateva zile pe care le petrec acolo. Dar ei stiu mai bine ce au de facut, asa ca...
Asta e impresia mea, si sunt sigura ca nu doar a mea.
Trimis de marinar in 04.08.11 15:31:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA. A mai fost în/la: Venus - Sunquest
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marinar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@marinar, bine ai venit pe site! Regretam experienta neplacuta dar pentru a putea beneficia de punctele standard este necesar sa oferi mai multe detalii privind "cazarea" dar si "bucataria si masa", un alt capitol pe care l-ai evaluat cu nota zero.
- Aug.2023 Un sejur plăcut! — scris în 03.09.23 de Alexandra 89 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Veni, Vidi, Vici — scris în 28.08.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Dezamagire e putin spus! — scris în 15.09.22 de bigam21 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2022 Super mirobolanta vacanta la Hotel Delta Jupiter — scris în 31.07.22 de ux126343 din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2022 Un sejur plăcut — scris în 25.07.22 de ux126211 din PETRILA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanță frumoasă — scris în 09.07.22 de Lucian Marius din BLAJ [AB] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Recomand si as reveni! — scris în 04.07.22 de ux125757 din MARAMURES - RECOMANDĂ