Am venit de 2 zile de la Delphin Palace.
Sunt dezamagita de acest hotel, incepind de la camerele care sunt fff mici, de mincarea lor abundenta dar fara gust, de echipa de distractie care pe timpul zilei a fost aproape inexistenta, iar seara din 7 zile 5 au fost cu turistii, nu mi s-a parut interesant deloc...
Pacat de bani dati, poate daca nu mai mergeam si la alt hotel (am fost la Royal Alhambra si a fost de vis aici...) sa pot face comparatie, nu eram asa dezamagita.
Am ales acest hotel mai mult pt copil, dar nu am stat in "PARADISE CHILDREN "mai mult de 3-4 ore adunate pentru ca era apa extrem de rece si nu am riscat sa-mi imbolnavesc copilul.
A fost o experienta proasta, nu as mai reveni niciodata la acest hotel
Trimis de angy33 in 01.08.16 19:23:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: royal alhambra palace
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (angy33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... =6&ridAnt=71271
Dar de ce plecati in vacanta neinformati... cati metri patrati are camera, ce posibilitati am pentru copil... de joaca, de distractie etc., la masa ce poate sa manance... si apropo, niste poze ar fi binemeritate! Si la noi e mancarea e fara gust daca ma duc sa o iau din supermarket...
chiar nu inteleg, pana acum avea numai un 8.4 restul 9.9-10 si dintr-o data primeste 4.4
@nrs:
Ce nu ai inteles? Unii au fost dezamagiti de camerele de doar 28 de metri patrati comparativ cu camerele de 48 de metri patrati de la Alhambra.
Cei care au dat note mari nu au intentionat sa se mute acolo si au apreciat mai mult restul serviciilor oferite.
Gusturile nu se discuta, dar eu dupa trei hoteluri Delphin si doua hoteluri Royal, as reveni cu toata increderea la un Delphin.
ok nu pot sa ma plimb cu scuterul prin camera, dar plaja? cu plaja ce ati avut? (parafrazand o reclama)
@celeste - Asta am si facut, daia am si ales acest hotel, pt beneficiile care le au pt copii, dar nu am putut sa ne bucuram de ele din cauza apei. Cit despre mincare... daca vroiam mincare de supermarket ma duceam acolo, sincer chiar nu ma asteptam la bani dati sa fiu atit de nemultumita
@nicole33 - eu nu am fost dezamagita numai de camera, am scris destul de clar care au fost nemultumirile mele, era bine sa fi fost doar camera motivul nemultumirilor mele... chiar nu mai conta daca era doar atit...
Ati fost in Botanik Exclusiv Lara cu copilul la promovarea nouluii hotel joi seara la luna park si miercuri dupa masa la aqua park? Amandoua sunt nou noute si un concept nou pt Delphin!
@mandi: nu am fost... de unde sa stiu de promovarea hotelului?
@mandi: nu am vazut... eu acolo am vazut ca scriau La multi ani sarbatoritilor zilei
@mandi: Da e un televizor pe care iti arata structura clientilor pe nationalitati, si isi faceau reclama la cele 7 hoteluri pardon 8 cu acela pe care il deschid in Piata Taxim
@mandi: da nu am stat sa ma uit ff atenta in lift la el, am stat la et 2 asa ca nu l. am folosit prea mult
@mandi: mda... oricum nu as mai reveni la hotelurile lor niciodata... la nici unul din ele
angy, draga... ce sa mai intelegem, aia nu ai vazut aia nu ti- a placut, in lift nu ai vazut, plaja nu, mancare nu, camere nu, apa rece la piscina... inseamna ca nu ti- a priit nimic in acest concediu!
@celeste - nu am vazut pt ca nu am folosit liftul prea mult, preferam sa cobor pe scari decit sa astept liftul, dar nu vad care este faza... eu am platit un bilet pt Delphin palace nu pt Botanic, nemultumirea mea a fost stricta pt acest hotel, de plaja nu am spus nimic... si da nu mi-a priit nimic, asta este parerea mea si mi-o sustin, nu merita acest hotel 2000 euro!!!
- Jul.2023 Vacanta multasteptata! — scris în 09.07.23 de ella28 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Merita din plin — scris în 08.07.23 de alexandru77* din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Același Delphin superb! — scris în 17.09.22 de M'Liviu din R�MNICU V�LCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Bucurie dupa pandemie — scris în 17.08.22 de iancusabin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Super vacanta — scris în 11.07.22 de jimmy71 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanta fără griji cu tot confortul necesar — scris în 19.06.22 de ux125418 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Cele mai bune conditii de pana acum — scris în 16.09.21 de pantics din BISTRITA - RECOMANDĂ