Q&A Delphin Palace Resort

Întrebări și răspunsuri [11]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Delphin Palace Resort»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Anul asta este deschis Delphin Palace?trimisă de: muresanoana - în [17.05.21 13:24:48]

    buna ziua, stiu ca anul trecut cei ce aveau cazare la Delphin Palace au fost repartizati la Botanik sau ceva de genul, aveti idee anul aceasta v-a fi deschis? Noi avem cazare la Delphin Palace si sincer nu as vrea sa fiu repartizata la un alt hotel din lantul Delphin, decat cel ce am achizitionat. Multumesc!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 382

    Tobogane pentru copii la Delphin Palace? trimisă de: Alin2019 - în [28.01.19 15:11:41]

    Buna ziua, In poze se observa doar toboganele mari si cateva foarte mici pentru copii. Cele mari sunt doar pentru adulti sau au acces si copii de 7 ani? Recomandati alt hotel in zona Lara sau Belek cu mai multe facilitati pentru copii? In buget asemanator cu Delphin Palace sau mai jos. Multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 622

    Acces la hoteluri din acelasi lanttrimisă de: cosmins2000 - în [20.04.15 17:59:59]

    Am bilete in august la Delphin Palace DeLuxe. Parca am citit pe undeva dar nu mai stiu exact... se poate face plaja la piscinele sau/si lua masa la restaurantele de la Delphin Diva sau Delphin Imperial?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2202

    La Delphin Palace in Rollstuhl (scaun cu rotile) trimisă de: Neamtu - în [24.06.14 07:31:32]

    Am citit cam tot ce tine de acest hotel si multumesc tuturor celor care au postat informatii atat de interesante si utile. Problema mea: noi am rezervat 2 camere pentru persoane cu dizabilitati in scaun cu rotile (Rollstuhl), pentru 4 persoane (2 in Rollstuhl), incepand cu 10 septembrie 2014 - 14 zile. Imi poate spune cineva cum sunt aceste camere pentru persoane cu dizabilitati daca a vazut? Unde sunt situate? (am inteles ca sunt 6 la numar cu land view). Agentia de turism ne-a confirmat ca aceste camere sunt dotate cu dus in loc de cada, ceea ce a fost si solicitarea noastra, dar nu am lamurit inca daca dusul este cu cadita sau fara, la nivelul pardoselii. Daca merge cineva acolo in perioada urmatoare asi ruga sa se intereseze, eventual poate chiar sa vada cu ochii lui, sa faca o poza. Pentru noi varianta convenabila ar fi fara cadita la dus, dar daca e cu cadita m-ar interesa inaltimea caditei, ca sa vedem ce improvizam. Ce m-ar mai interesa este daca la restaurantele a la carte se poate rezerva masa pt fiecare seara (cum am citit aici), pentru ca in oferta agentiei de turism scrie ca se pot rezerva restaurantele a la carte doar odata pe sejur. Merge internetul wireless bine in camera, in hotel? Noi vom zbura cu avionul de la Stuttgart iar operatorul nostu de turism este compania TUI Germania si venim la acest hotel la recomandarea unor foarte buni prieteni din Romania care au fost de mai multe ori la acest hotel si sper sa ne simtim bine. Sunt plin de informatii, tipsuri de la voi si de pe alte site-uri dar orice alt sfat, informatie sunt foarte bine venite in mod deosebit pe partea de acces cu scaun cu rotile. Multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1945

    Cum gasesc cel mai bun pret la Delphin Palace in Lara?trimisă de: costinwilo* - în [12.06.14 15:43:04]

    Salut Mauricius, Nu stiu daca esti coordonatorul acestui forum, sau numai un membru binevoitor cu multa experienta si cu un bagaj mare de informatii... dar asta este mai putin important! Intrebarea mea, daca ma poti ajuta, sta la "baza distractiei": imi poti te rog recomanda (sau ma poti indruma) modalitatea prin care pot obtine cel mai bun pret pentru o vacanta de 7 sau 14 zile la Delphin Palace Resort in Lara? Plecarea este din Bucuresti: 2 adulti cu "o prichindea" care in august va avea 1 an si 5 luni. Desigur dorim sa zburam iar rezervarea o putem face direct sau printr-un "tour operator" in functie de metoda care ne salveaza mai multu bani. Multumesc, Costin
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2479

    carucior+lapte bebetrimisă de: admiriana - în [15.03.12 21:50:56]

    buna ziua. urmeaza sa plec cu baietelul meu de 2 ani, 10 zile la acest hotel. am cateva intrabari la care nu am gasit raspuns. 1. am inteles ca ai posibilitatea sa primesti acolo carucior. intrebarea este ce fel de carucior? marca+model.poate si o poza daca are cineva. 2. copilul meu bea lapte praf nan junior2. au cumva in hotel asa lapte si daca nu, am unde sa cumpar in apropiere? 3.am ales o camera sea view. este cumva galagie prea mare de la piscina sau seara de la spectacol? multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2553

    Delphin Palace sau Royal Dragon?trimisă de: danilee - în [27.02.12 16:49:07]

    Nu stiu daca e ok sa intreb, dar nu suntem decisi la ce hotel sa mergem anul acesta. Daca a fost cineva la ambele hoteluri, ar putea sa ne spuna de ce ar alege un hotel si nu pe celalalt? (Delphin Palace sau Royal Dragon?) Multumesc anticipat, mai ales pentru ca in doua zile expira una dintre oferte...
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3371

    Rugamintetrimisă de: plaura - în [25.01.12 22:17:14]

    Buna seara!II rog pe cei care au fost la Delphin Palace DeLuxe sa ma ajute si pe mine,tocmai ne-am cumparat un bilet la acest hotel pt 10 nopti in iunie vom merge cu copii si as vrea sa stiu cam ce nemultumiri ati avut,am facut o algere buna?camerele in poze par cam micute,astept raspunsurile voastre si va multumesc!
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2755

    [Fără titlu]trimisă de: cfrscrl - în [28.07.10 14:39:11]

    Cine are muzica cu care se incepeau programele de animatie?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1636

    [Fără titlu]trimisă de: aurache - în [02.06.10 22:51:22]

    Salut! Plec in 3 zile la acest hotel si sper sa am noroc ca un forumist care a fost acolo sa-mi raspunda simie la cateva intrebari: 1.Am citit undeva pe aici ca ar oferi si jucarii de plaja pentru copiii. Este adevarat? Oare sa scapam de galutese si lopetele in bagaj? Tot asa, de la hotel se pot cumpara jucarii de plaja , colaci sau saltele? Stiti ce preturi au? 2/.Daca ati vizitat orasul Antalya, ce merita vazut aici? Recomendati bazaruri de bijuterii si pielarie? Ar fi si locatii de genul asta de evitat? Multumesc,
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2443

    [Fără titlu]trimisă de: vio_andu_gaby - în [01.05.10 13:55:45]

    buna ziua, as vrea sa va intreb si eu ceva, plecam cu masina in antalya, cam cati km ati facut pe zi, cat costa cazarea intermediara? traseul este usor? se gaseste cazare pe traseu? la ce ora este recomandat sa treci prin istanbul? multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2036

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Delphin Palace Resort
    pagină generată în 0.0155029296875 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]