In prima zi, pentru ca nu aveau camera cu sea view, ne-au propus sa ne cazeze la Delphin Diva, urmand ca de a doua zi sa ne dea camera cu jacuzzi, ceea ce au si facut. Cu ocazia asta, am vazut cum arata si Delphin Diva, e frumos, dar nu se compara.
Nu stiu ce altceva as mai putea sa adaug, decat ca nu am crezut ca pot sta 7 zile intr-un loc si sa nu apuc sa ma plictisesc. Am fost in Antalya (au shuttle bus gratuit, trebuie doar sa te programezi la receptie cu o zi inainte), am facut croaziera pe mare, etc.
Hotelul... din jacuzzi-ul din baie se vedea marea, terasa pe care ne beam cafeaua dimineata era spatioasa, pat cu baldachin, mobila eleganta (canapele, folotii, oglinzi mari, safe in camera, curatenie impecabila)... intr-un cuvant, nimic de reprosat.
A, ba da, mancarea e o problema... e atat de multa si apetisanta ca te ingrasi periculos intr-o saptamana:)
Trimis de danah71 in 07.07.09 20:49:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danah71); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu! Camera cu jacuzzi si baldachin nu e double standard. Camerele cu jacuzzi sunt mai mari, au baia mai mare, terasa mai mare, baia are si o fereastra imensa etc.
Daca aproximam forma hotelului (vazut din avion) cu forma literei "X", atunci aceste camere sunt in cele 4 varfuri ale "X"-ului, deci 4 pe etaj. Uitandu-te la o fotografie a hotelului poti observa dimensiunile mari ale terasei (parte sub terasa de deasupra, parte sub cerul liber). Am inteles ca baile camerelor double standard nu se potrivesc deloc cu standardul de 5 stele. Noi am avut noroc.
PS. Nu stiu cum se numeste camera in care am stat, probabil "superior". In ofertele agentiilor de turism nu apare asa ceva. Noi am dori sa mergem tot acolo si vara asta si am vrea sa luam o astfel de camera. E putin probabil sa mai avem bafta de vara trecuta.
Edit: am intrat pe site-ul hotelului si am aflat ca se numesc "exclusive" si sunt 24 in tot hotelul, de la etajul 2 la etajul 7 inclusiv, cate 4 pe etaj din care 2 cu vedere la mare.
Doresc sa merg in Antalya la Lara cu sotia si copilul, doresc sfaturi in privinta hotelului.
multumesc
Daca ai avut vreodata curaj sa mergi cu copilul pe litoralul romanesc, atunci ar trebui sa mergi la acest hotel cu ochii inchisi. Iti recomand sa citesti review-uri despre hoteluri si sa iei o decizie fara sa te lasi influentat de sfaturi.
Imi amintesc de un cuplu de pensionari britanici, genul de oameni care au pensii suficient de mari incat sa-si traiasca batranetile prin statiuni. Venisera aici dintr-un hotel de 5 stele din Egipt. Ne-au intrebat unde se afla piscina pentru copii, iar dupa un timp s-au intors si s-au asezat pe sezlonguri langa noi. Batranelul era un pachet de nervi. Se pare ca avea probleme cu apa si il deranja foarte tare faptul ca piscina de adulti nu are intrare tip plan inclinat. Era atat de suparat incat spunea ca tipa de la agentie l-a pacalit vanzandu-i un bilet pentru 2 persoane, 2 saptamani cu 2500 lire sterline la un hotel prost. Cam atat am platit si noi (1550 Euro pentru o saptamana) in conditiile in care am prins reducerea de 22 %. Noua ni s-a parut un pret decent. Gandindu-ma mai bine, cred ca daca tot ce isi dorea batranelul era o baltoaca cu intrare tip plan inclinat atunci a platit cam mult pentru o piscina normala.
draga dan ,
se pare ca printr-o conjunctura favorabila ai avut mare noroc cu camera. eu merg pt copil si sper ca o sa-ti multumesc dupa sejurul din vara asta la acest hotel recomandat de tine.
multumesc
dan,
imi poti lasa te rog pe adresa de mail dolce_negressa@yahoo.com agentiile la care ai gasit ofertele de care vb pt 2010 la delfin palace de luxe.pt k eu am intrebat la mai multe agentii din cj si era mult mai scump.
ms
- Jul.2023 Vacanta multasteptata! — scris în 09.07.23 de ella28 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Merita din plin — scris în 08.07.23 de alexandru77* din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Același Delphin superb! — scris în 17.09.22 de M'Liviu din R�MNICU V�LCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Bucurie dupa pandemie — scris în 17.08.22 de iancusabin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Super vacanta — scris în 11.07.22 de jimmy71 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanta fără griji cu tot confortul necesar — scris în 19.06.22 de ux125418 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Cele mai bune conditii de pana acum — scris în 16.09.21 de pantics din BISTRITA - RECOMANDĂ