O vacanta minunata pentru fetele mele!
Fetele au fost incantate de aceata vacanta! Piscina interioara, cea exterioara, caruselul, "roata mare", trenuletul, toboganele, hamacele, toate au fost locuri ideale de joaca.
Este un hotel plin de copii, dar are si locuri speciale de relaxare, unde nu au acces (pentru a pastra linistea).
Zilele au trecut repede.
Va recomand cu caldura acest hotel.
Trimis de Alina15 in 19.09.10 10:12:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Belek
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alina15); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Alina15 am inteles ca ti-a placut dar numai atat... scrie ceva mai multe randuri daca spui ca merita... altfel nu am aflat mare lucru... te astept cu alte informatii daca tot recomanzi hotelul.
Alina15 nu ne-ai dat prea multe informatii despre cazare, masa. Poate ai timp sa revii cu informatii.
Cazarea s-a facut foarte repede, noi am avut vederea din poza, asta am si platit.
Restauranul a fost foarte curat, nici macar sotul meu n-a putut obiecta nimic (e taaaare pretentios), camera la fel. In fiecare zi s-a facut curat (s-au schimbat toate prosoapele in fiecare zi).
Femeia de servici intelegea exact de ce am nevoie (pungi, servetele, etc, pt ca fetita mea mica mai are pampers), cat ca n-am vazut-o niciodata. Mai in gluma am zis ca o luam cu noi ca aici n-avem una de treaba.
Daca mai aveti intrebari, va raspund cu placere.
Buna Alina15,
As avea si eu cateva intrebari:
1. exista Vitamin Bar cu sucuri naturale (stoarse din fructe, nu la cutie) ?
2. sunt multi rusi, cam care e procentul?
3. exista angajati care sa vorbeasca romaneste in hotel?
4. angajatii vorbesc engleza sau doar rusa, ca in alte hoteluri din Turcia?
5. la mini club cum erau animatorii? ce limba vorbeau?
Buna,
sa-ti raspund.
1. Da, este vitamin bar, esta si bufet pentru salata de fructe sau de legume puse pe gheata.
2. Erau destui rusi, dar nu atat de multi ca in alte hoteluri. Erau si multi francezi, romani, englezi.
3. Doar doua angajate vorbeau romaneste, mama si fiica, de la serviciul cu clientii. Orice nemltumire era tratata imediat. Noi am vrut halate de baie. Nu erau in camera. Si au aparut in 10 minute.
4. Angajatii vorbesc cu totii engleza. Rusa eu nu i-am auzit vorbind.
5. Animatoarele de la miniclub erau rusoaice tinere, dar vorbeau enleza.
Daca mai ai intrebari iti raspund cu drag.
Alina
Buna seara,
Iti multumesc mult pentru raspunsuri!
Noi am fost anul acesta la Delphin Botanik, a fost minunat, dar parca nu ne place ideea sa mergem tot in acelasi loc. Am vrea sa alegem tot la un hotel din lantul Delphin.
Vroiam sa te mai intreb de restaurantele a la carte, cum se faceau rezervarile? La Botanik se faceau telefonic, din camera, dar noi nu am reusit. Iti raspundea un robot care te naucea cu atatea indicatii ca nu mai intelegeai nimic.
Ati fost la acesta restaurante, cum sunt?
Iti multumesc inca o data pentru raspunsurile tale si iti doresc o seara buna!
Cristina
Scuza-ma ca te deranjez din nou, imi tot amintesc pe rand anumite chestii de intrebat.
Cum era temperatura afara, nu a fost prea cald in septembrie? Dar temperatura apei marii?
Cum era plaja, cu nisip sau cu pietre?
Iti multumesc din nou!
Cristina
Nu ma deranjezi deloc, imi pare rau ca nu ti-am raspuns mai repede.
Plaja e cu nisip fin si cu scoici, spre fericirea fetelor mele, dar intrarea in apa nu e deloc lina. Eu nu am avut curaj sa le las singure pe fete nici la mal. Am avut termen de comparatie Egiptul unde oboseai daca mergeai pana unde se putea inota.
Temperatura e perfecta in septembrie. Erau 23-24 grade. Noi am mai fost in Turcia in iulie, de 3 ani, si erau 38 de grade la umbra, ne-am topit.
Noi am fost la doua dintre restaurantele a la carte, la cel mexican si la cel cu peste, nu mai stiu cum se numeste. Rezervarile le-am facut din hol, de pe un fel de calculator. Se fac foarte simplu.
Mie nu-mi plac restaurantele a la carte, in general. Gasesti mancarurile respective si la restaurantul principal si nu ai de asteptat. Poate ca in doi e mai romantic, dar noi am fost cu copiii, care s-au invartit in jurul mesei de 1000 de ori.
Buna Alina,
Spune-mi te rog, cum se putea sta in casutele (umbrarele) din zona piscinelor? Exista vreun sistem prin care se puteau rezerva? Se platea ceva?
Si in general, era nevoie sa te duci cu noaptea in cap sa rezervi sezlong la mare sau piscina? Se practica metoda cu prosopul pus la 5 dimineata pt a ocupa loc?
Merci.
La acele casute se poate sta gratis, este adevarat ca de obicei ele se ocupa primele dar la hotelurile Delphin nu iti permit sa "rezervi" cu prosopul inainte de ora 7.
Sezlonguri se gasesc cam la orice ora.
Buna seara,
Vreau sa plec si eu la acest hotel impreuna cu cei 2 copii ai mei (de 9 ani si respectiv 3 ani). Te rog frumos daca poti sa-mi spui mai exact cat de abrupta era intrarea in mare? Pentru baiatul cel mare, de 9 ani, crezi ca este o problema? In rest, hotelul este foarte bun si frumos dupa poze si reviews-uri.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Sanda
Cand am fost noi, erau valuri foarte mari. Eu iti recomand sa mergeti cu incredere la acest hotel, copiii se vor distra minunat, dar in apa sa nu-l lasi singur nici pe cel mare.
buna ALINA! iti mai amintesti daca cei de la hotel dau si carucior pt copil? ar fi minunat sa nu ne mai caram cu el pe avion
merci!
Da, noi am inchiriat unul, am platit 50 euro garantie, care ni s-au restituit la plecare. Noi nici nu ne-am gandit sa-l caram pe avion.
- Jul.2023 Vacanta multasteptata! — scris în 09.07.23 de ella28 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Merita din plin — scris în 08.07.23 de alexandru77* din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Același Delphin superb! — scris în 17.09.22 de M'Liviu din R�MNICU V�LCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Bucurie dupa pandemie — scris în 17.08.22 de iancusabin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Super vacanta — scris în 11.07.22 de jimmy71 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanta fără griji cu tot confortul necesar — scris în 19.06.22 de ux125418 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Cele mai bune conditii de pana acum — scris în 16.09.21 de pantics din BISTRITA - RECOMANDĂ