Totul e ok, te simti cu adevarat bine la Delphin Pallace De Luxe
Trimis de ADINASTOICA in 11.10.08 11:12:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ADINASTOICA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Daca aici totul e ok ma intreb oare la ce hotel te-ai putea simti foarte bine??????
Chestia cu ok mi se pare folosita cam mult si cam prea larg eu consider ok ca egal al lui n-a fost rau sau se putea si mai bine
DA DAR NU PENTRU ULTIMA MA GANDEAM SA MAI PLEC PESTE O SAPTAMANA DIN NOU LA LAST MINUTE ALANYA DELPHIN DELUXE
DAK TE AI FII UITAT LA GRADUL DE SATISFACTIE TI AI FII DAT SEAMA CE INSEAMA ''O.K''PE SCURT PT CA TIMPUL ESTE F PRETIOS
inteleg, am simtit ca esti prima oara dupa posturile din fotografii! ce cauti iar la delphin? sunt zeci de locatii asemanatoare!
DELPHIN DELUXE ALANYA ALTA LOCATIE DECAT SA IAU TAPA CUM AU LUAT ALTII MAI BINE MERG LA SIGUR DAR DE CE MA INTR DAK AM FOST PRIMA DATA IN TURCIA?
numai romanii care merg prima oara se mira asa la ce vad acolo! ti-am spus am simtit din ce ai scris in fotografii! recomand plaja din Side cu royal dragon sau in belek ella quality resort si daca ai bani mergi la rixos premium sau cornelia! cat despre delphin, nu sunt fraier, inteleg, stiu ambele locatii, din cauza asta ti-am spus sa schimbi! este si pacat sa nu vezi si altceva!
NU MA N CANTA ALTA LoCATIE PT CA LE AM VAzut lucrand la o agentie de turism cred ca le stiu pe toate.cornelia sunt 2 .care din ele?mie nu mi place stilul vila cum e la cornelia diamond si cornelia golfsau rixos e mai multa verdeata la delphin palace decat la oricare
foarte rau dak tu ai inteles din poze ca e o mirare,dar atunci cand faci ooooooooaaaauuu ce misto e!ce este o intrebare?
ce e drept de cornelia golf nu am auzit, cu toate ca am stat la cornelia de lux, unde pe langa hotel sunt si villa junior suite, unde nici nu visezi, cat despre mirare nu mai zic nimic, daca ai lucrat la o agentie si ai fost in turcia unde le-ai vizitat pe toate, nu te mai speriai de un pepene sau un dovleac gravat, sa nu mai zic de altceva! iar despre rixos, nu vorbi ca nu sti despre ce e vorba acolo! bafta in alanya!
V-as invita sa va limitati la opinii si discutii despre hoteluri/sejururi si sa evitati orice referire la cei care posteaza.
Au distractie si pt. copii? Topogane, alte dracii?
au piscina si loc de joaca pt. micuti? Ma gindesc sa iau la anu' ...
voi cu ce agentie ati fost . nu stiu daca sa plec cu cristian tour. a fost cineva?
- Jul.2023 Vacanta multasteptata! — scris în 09.07.23 de ella28 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Merita din plin — scris în 08.07.23 de alexandru77* din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Același Delphin superb! — scris în 17.09.22 de M'Liviu din R�MNICU V�LCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Bucurie dupa pandemie — scris în 17.08.22 de iancusabin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Super vacanta — scris în 11.07.22 de jimmy71 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanta fără griji cu tot confortul necesar — scris în 19.06.22 de ux125418 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Cele mai bune conditii de pana acum — scris în 16.09.21 de pantics din BISTRITA - RECOMANDĂ