RĂU
Cazarea am gasit-o pe internet. Cu un gps se ajunge destul de usor...
despre SERVICII
Prea superficial in a-ti da anumite detalii. Pt un hotel care se pretinde de 4 stele... camerele de 2 stele.
Aerul conditionat nu functiona deloc in hotel
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera apartament (suita junior cu jaccuzi) foarte murdara. Praf, muște pe jos, jaccuzi murdar. Mobila si masa pline de praf si totul învechit atasez foto.
Cand ii spun domnului de la receptie dă din umeri. Doamnele care faceau curatenie erau in hol pe telefoane.
La hotel care se pretinde de 4 stele erau 2 pahare de plastic in apartament.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancarea de proasta calitate.
Trimis de Casiannn in 15.05.22 22:57:42
- A fost prima sa vizită/vacanță în TIMIȘOARA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Casiannn); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.73464670 N, 21.21751250 E - neconfirmate încă
@Casiannn: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
- Oct.2013 Revenire — scris în 17.10.13 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2013 Delegatie — scris în 25.03.13 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ