Am fost in august 2009 la hotel Delfin Mamaia si pot spune ca in momentul in care am intrat in camera am fost socata - camera extrem de mica, de abia aveai loc sa te misti, cand am deschis usa de la baie venea un miros groaznic, nici nu iti venea sa intri, per ansamblu oribil.
Mancarea in schimb a fost buna, portii mari la preturi ok, desi au fost zile cand mai aveau doar anumite feluri.
Curat in camera nu s-a facut deloc in 7 zile, se lua doar gunoiul zilnic.
Oricum nu mai am de gand sa merg acolo si acum parca simt acel miros groaznic din baie.
Trimis de roxyyy in 14.01.10 17:27:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (roxyyy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.21946100 N, 28.63468000 E - neconfirmate încă
Atatea zile v-ati chinuit in conditiile alea? Nu ati spus la receptie, nu a facut nimeni nimic, macar sa incercati sa schimbati camera..........sau peste tot era la fel?
BRRRRRRRRRRRRRR!
ce groaznic, nu ati reclamat la receptie, eu imi ceream banii inapoi si plecam in alta parte eventual saream granita, nu as fi stat in aceste conditii.
Si cat te-a costat aceasta mizerie?
Ar fi trebuit sa-i punctezi cu ------ sa nu se mai duca nimeni la ei.
nu avea rost
Degeaba am fi reclamat la receptie pt ca toate camerele erau la fel, si nu am fi rezolvat nimik. Am incercat sa stam cat mai putin in camera. Pe bilet am dat in jur de 1800 Ron 6 nopti cazare cu bonuri valorice de 60 ron/zi/pers. Banii nu i-am fi luat inapoi pt ca biletul l-am luat de la agentie. Am incercat sa ne bucuram de mare, fara sa ne mai gandim la ce ne asteapta in camera.
hei! era suficient sa raspunzi ecourilor in rubrica special pusa acolo la primul review, nu sa scrii inca unul!
si ca sa raspund indoielilor tale: puteai cere banii inapoi (total sau partial) daca nu erai multumita de calitatea serviciilor oferite de o agentie de turism, in conformitate cu termenii contractului de prestari servicii pe care l-ai incheiat cu ei; era suficient sa le demonstrezi ca au incalcat acel contract si daca nu de la ei, in mod sigur in instanta iti obtineai recuperarea banilor!
PS cu 1800 lei (~450 EUR) stateai mai bine in Bulgaria, in conditii net superioare!
Are dreptate Dragos, in primul rand insereaza ecouri in continuare ca raspuns, nu mai crea alt review.
Puteai foarte usor sa ceri banii inapoi asa cum a zis si Dragos, nu trebuie sa suportam pe banii nostri chiar ne cred asa prosti?
Pentru 1800 ron adica 300ron/noapte care e destul de mult pentru ce ne-ai povestit ca ai patit, la Bulgari pentru banii astia stateai in niste conditii mult mai bune
mutat "review"-ul lui roxyyy (si ecourile care au fost postate in acea rubrica) aici, la locul potrivit pentru ele
Da puteai sa stai sa te certi cu ei, puteai sa iti ceri banii inapoi, dar eu am mers la mare sa ma simt bine, nu sa stau de cearta chiar dc era vorba de banii nostri. E mai important sa incerci sa te bucuri lucrurile frumoase pe care ti le poate oferi marea, pt ca m-am dus la mare nu sa stau in camera, ci sa ma simt bine. Camera intr-adevar a fost foarte naspa si am precizat asta pt ca cei care vor sa se duca la mare sa incerce sa evite acest hotel.
Nu inteleg unde ati mancat voi? ! ? Am stat la hotel Delfin in 2008 si jos la receptie nu mai era decat un ,,bar''.
Ma puteti lamuri?
Restaurantul este vizavi; nu e restaurantul lor dar acolo poti manca cu bonurile valorice care erau incluse in bilet; este un restaurant de doua stele; cu acele tichete poti manca doar acolo (din pacate nu mai stiu sigur cum se numeste... cred ca Dacia)
Daca as fi facut cum zici tu Dragos sa stau de discutii, sa merg in instanta chiar s-ar fi ales praf de vacanta... Nu am avut o vacanta perfecta dar macar am incercat sa mai salvez ce se poate...
In tara asta pana cand vom vorbi de calitatea serviciilor o sa mai dureze ceva ani, pt ca din pacate asta e adevarul; cred ca am facut bine ca am postat patania mea pt ca altii macar sa se fereasca de acest hotel si poate ca data viitoare o sa aleg o vacanta in strainatate, unde o sa pot vorbi de un bun raport pret calitate
este cel mai varza hotel nu va duceti aici ca e groaznic de murdar am fost de curind aveam rezervare pentru7nopti dar dupa 3zile am renuntat,din cauza mizeriei,nu vine nimeni sa faca curat in camera,personalul se comporta foarte obraznic cind le atragi atentia ca nu fac curat,receptionerele sunt varza habar nu au ce inseamna acest lucru ele isasi arata de parca ar fi femei de serviciu nu receptionere,in camera au un fel de sifonier dar nu poti tine nimic in el miroase ingrozitor de urit a lemn vechi.Aveti grija nu mergeti la acest hotel ca ramineti foarte dezamagiti.
- Jun.2019 Merita incercat in weekend-uri — scris în 18.06.19 de kristy_ din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O vacanţă mult așteptată ratată — scris în 17.08.16 de Diana Mitache din BRăILA
- Aug.2015 Am fost inainte de renovare si am ajuns si dupa — scris în 08.08.15 de dvo666 din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Concediu... ratat — scris în 21.07.14 de monica74 din BACAU - nu recomandă
- Jun.2013 Never, never, never again — scris în 28.06.13 de mihai_parvu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Sejur gratuit oferit copiilor cu nevoi speciale — scris în 27.06.13 de seemy2003 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Hotelul Delfinul a fost renovat !!! — scris în 25.06.13 de Goldan din BUZAU - RECOMANDĂ