Va rog dragi turisti, evitati sa va cazati la acest hotel
Daca doriti sa va petreceti concediul la mare, evitati sa va cazati la acest hotel. E prea scump pentru serviciile (care? ) oferite!!!
Toata apa de la dus intra in camera, deoarece scurgerea era mai sus decat nivelul camerei. Prosoapele pareau spalate, dar erau patate. Lenjeria era "imprumutata" de la Hotel Majestic (avea stampila acestui hotel pe ea).
Ce sa mai zic de faptul ca ei considera ca acesta e hotel de 2 stele. :)) La intrare aveau un afis (scos la imprimanta!!! ) lipit in geam cu numele hotelului si mai jos era o singura stea. Amuzant este faptul ca langa acea stea mai era inca una desenata cu un marker permanent sau cu un pix:)).
Paturile daca le zgaltanai putin riscai sa le vezi pe jos. Geamul termopan (pus doar pe partea din fata a hotelului, cea fara balcoane) nu se inchidea bine. Plasa de tantari abia se tinea. :))
Nu te duci la mare sa stai in camera, dar la 140 RON/noapte asteptam ceva mai de calitate.
Trimis de yrenne in 08.08.09 19:56:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (yrenne); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.21946100 N, 28.63468000 E - neconfirmate încă
Si eu am fost la Delfin, Mamaia. Stiam ca e hotel de 2 stele, dar credeam ca va fi mai curat, mai bine. Nu se se facea curatenie in camera deloc!
[...]
Continuarea in review-ul propriu, re-postat ulterior de autoare la rugamintea mea - nota webmaster
offofoof... daca vreodata o sa dau in depresie - sunt un om optimist, in rest, in general, nu credeam c-o sa ajung sa-mi fac griji din aceasta cauza - , o sa fie NUMAI si NUMAI din cauza voastra, sunny & ceilalti ca tine: P
Sincer nu inteleg de ce nu ai ales sa scriii impresiile ca... IMPRESII (si nu ca ecouri - fiind atat de bogate in detalii, e pacat sa se "rataceasca" pe aici si sa nu merite sa contribuie, prin notele acordate, direct la media hotelului)
Daca te razgandesti, foloseste linkul ADAUGA IMPRESII NOI
- Jun.2019 Merita incercat in weekend-uri — scris în 18.06.19 de kristy_ din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O vacanţă mult așteptată ratată — scris în 17.08.16 de Diana Mitache din BRăILA
- Aug.2015 Am fost inainte de renovare si am ajuns si dupa — scris în 08.08.15 de dvo666 din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Concediu... ratat — scris în 21.07.14 de monica74 din BACAU - nu recomandă
- Jun.2013 Never, never, never again — scris în 28.06.13 de mihai_parvu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Sejur gratuit oferit copiilor cu nevoi speciale — scris în 27.06.13 de seemy2003 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Hotelul Delfinul a fost renovat !!! — scris în 25.06.13 de Goldan din BUZAU - RECOMANDĂ