Am fost in luna iulie la acxest hotel si am luat o mare teapa. Nu-mi imaginez ca inca mai exista pe vreun litoral astfel de conditii precare.
Cel mai oribil loc a fost baia, care pe langa ca era murdara, pe gresie apa baltea si trebuia sa stai cu apa pana la glezne, in orice ora a zilei. Seara, fiind la et. 4, nu aveam apa calda cel putin 2 ore. Am spus cameristei ca apa nu se scurge la canal si mi-a recomandat o matura pe care o folosea ea. Baile nu au cadita. Furtunul de dus e cuplat la chiuveta. Copilul meu intra la baie cu papucii, dar chiar si asa, apa depasea gleznele.
ORIBIL. Imi pare rau ca nu am facut poze...
Trimis de jpodarescu in 02.08.12 20:07:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (jpodarescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.21946100 N, 28.63468000 E - neconfirmate încă
In afara de baie (la care se refera 90% din articol), orice alte detalii ar putea fi utile altora intersati de aceasta destinatie.
Daca doresti, poti folosi linkul 'EDIT IMPRESII' (vezi mai sus, cu rosu) pentru a aduce completari.
Nota: Linkul este activ pana la publicarea articolului; daca articolul a fost publicat intre timp, poti aduce aceste completari prin intermediul ecourilor.
- Jun.2019 Merita incercat in weekend-uri — scris în 18.06.19 de kristy_ din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O vacanţă mult așteptată ratată — scris în 17.08.16 de Diana Mitache din BRăILA
- Aug.2015 Am fost inainte de renovare si am ajuns si dupa — scris în 08.08.15 de dvo666 din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Concediu... ratat — scris în 21.07.14 de monica74 din BACAU - nu recomandă
- Jun.2013 Never, never, never again — scris în 28.06.13 de mihai_parvu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Sejur gratuit oferit copiilor cu nevoi speciale — scris în 27.06.13 de seemy2003 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Hotelul Delfinul a fost renovat !!! — scris în 25.06.13 de Goldan din BUZAU - RECOMANDĂ