Am petrecut un sejur de o saptamana la acest hotel si am fost placut surprins.
Hotelul este curat, camerele au mobilier intreg si functional, mocheta ok, tv, baia cu dus si feon (apa calda nonstop), caldura in camera fara probleme. Mai rar in Romania un hotel unde se face curatenie zilnic sau unde se schimba fata de masa de cate ori este nevoie. Hotelul are un restaurant propriu unde am putut sa mancam f. bine. Un sfat la cazare: camera sa fie cu vedere in fata.
Locatia hotelului este un pic ciudata: 15 minute de mers pe jos pana in Sinaia sau 2 minute cu masina (f aproape de fabrica Mefin).
Trimis de SORIN1970 in 11.11.09 16:51:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SORIN1970); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am vazut pe site-ul acestui hotel ca ar avea si o baza de tratament. Are si piscina cumva, unde se poate inota sau face gimnastica subacvatica?
Am vrea sa ne ducem in vacanta copiilor, dar nu stiu daca se preteaza si pentru ei?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Baza de tratament nu am vazut-o dar cred ca se rezuma la o camera sau doua de la unul din etaje transformate in cabinete. Erau oameni in fiecare dimineata care asteptau pt tratament ( dar nu cunosc ce anume se trata ). Sa ne intelegem : acest hotel nu se poate ridica la pretentii gen piscina sau SPA. Cat priveste copiii in hotel exista un loc special unde au masa de ping pong. In fata hotelului nu exista ( din pacate ) nici o atractie pt. ei.
Concluzie : daca ai aspiratii de piscina SPA si loc unde sa-ti lasi copiii singuri aceasta locatie nu corespunde. Evident daca ia automobil in 5 minute poti ajunge in centrul statiunii Sinaia si de acolo se deschid optiuni.
- Jun.2018 Dezamagiri — scris în 21.07.18 de Beatrice3 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2018 Dezamagire — scris în 04.01.18 de cristian1963 din PIATRA-NEAMţ
- Aug.2017 Sejur reusit — scris în 25.08.17 de Irinuka80 din HODORA [IS] - RECOMANDĂ
- Mar.2017 Categoric NU — scris în 24.03.17 de Ellena1* din MANGALIA [CT] - nu recomandă
- Dec.2015 Un revelion de cosmar — scris în 11.01.16 de ariel din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Un hotel urat — scris în 13.10.15 de elma din ROMANIA - nu recomandă
- Aug.2013 Aeroterapie Garantata — scris în 21.08.13 de Bogdan Elena din CALARASI - RECOMANDĂ