Am ajuns vineri seara la acest hotel care este amplasat intr-o vagauna, la 10 minute de centrul orasului Sinaia. din exterior parea un hotel frumos cu toate ca asa erea dar la receptie am fost desgustat de ce erea acolo, receptionera avea niste aere de vedeta de parca nu as fi platit acelui hotel. am asteptat 45 min pana am fost cazat.
Mancarea lasa foarte mult de dorit. fire de par in mancare, un bucatar fara boneta si cu acelea-si haine cara dadea zapada facea mancare de astfel pozandul in bucatarie, pe o friptura de circa 150 200 grame o portie de cartofi prajiti si o salata de castraveti murati am platit 40 de lei.
In camera nu ni s-a facut curatenie absolut de loc, am cerut eu aspiratorul pentru ca varsasem niste salatinii pe mocheta vezi doamne de 10 euro pe mentru patrat fara tva.
Eu va sfatuiesc sa alege-ti un alt hotel deoarece nu e cel mai indicat hotel din sinaia, sunt altee mult mai frumoase si mai ieftine, am platit 400 lei pentru 2 nopti. si mi-au fost oferite doar 2 mese, nu este posibil asa ceva.
Trimis de GEORGE MARIAN in 07.03.11 13:55:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GEORGE MARIAN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@GEORGE MARIAN, iti intelegem nemultumirea dar titlul nu putea fi publicat in forma initiala. Am mai aranjat putin si restul textului. Iti dorim experiente de vacanta mai placute.
Da' cadrul natural ce ti-a facut de-ai depunctat asa sever?
- Jun.2018 Dezamagiri — scris în 21.07.18 de Beatrice3 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2018 Dezamagire — scris în 04.01.18 de cristian1963 din PIATRA-NEAMţ
- Aug.2017 Sejur reusit — scris în 25.08.17 de Irinuka80 din HODORA [IS] - RECOMANDĂ
- Mar.2017 Categoric NU — scris în 24.03.17 de Ellena1* din MANGALIA [CT] - nu recomandă
- Dec.2015 Un revelion de cosmar — scris în 11.01.16 de ariel din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Un hotel urat — scris în 13.10.15 de elma din ROMANIA - nu recomandă
- Aug.2013 Aeroterapie Garantata — scris în 21.08.13 de Bogdan Elena din CALARASI - RECOMANDĂ