REZONABIL
Informatii actuale despre Complexul Balnear Cozia
Complexul balnear Cozia aprilie 2024.
Avand probleme de sanatate, in ciuda reviewrilor descurajante, la recomandarea unor cunostinte am decis sa le acordam lor credit si sa mergem in statiunea Calimanesti -Caciulata. Am rezervat 2 locuri la Complexul Balnear Cozia din oferta de tratament cu pensiune completa pentru 9 nopti, in perioada 18 - 27 aprilie 2024.
Am plecat din Brasov joi dimineata pe ploaie si pana la sosirea la hotel, in jurul orei 12, ne-a plouat nonstop. Am achitat aprox 2x1800 lei plus 70 lei parcarea, am primit imediat camera si am facut vizita medicala si cele patru proceduri prescrise de medic pana sa se incheie programul bazei de tratament, ora 15,30. Dupa ce ne-am instalat si am mancat rapid la o terasa din vecinatatea complexului, contra unui leu de persoana (da, 1 leu) am primit de la receptia hotelului Cozia unde am fost cazati, bratarile de acces multiplu pentru ziua respectiva la Aqua Parkul cu bazine cu apa termala.
Am primit un card cu 900 lei pentru masa la restaurantul hotelului, doua persoane. Sambata si duminica nu se face tratament iar intrarea la Aqua Park se plateste, 40 lei pe zi, de persoana, acces multiplu.
Am vizitat si imprejurimile. Manastirea Cozia, manastirea Turnu, schitul de pe insula Ostrov, Ramnicu Valcea, Olanestiul.
Ne-am plimbat cu vaporasul pe Olt, plimbari superbe pe faleza care duce la parculetul din fata hotelului Traian, aleea balneara prin padurea seculara pana la hotel Central din Calimanesti... Superbe si incantatoare locuri.
Vremea a fost ok, din 10 zile una a plouat continuu, am ramas la programul de interior.
Remarca: tot complexul format din hotelurile Cozia, Oltul si Caciulata, caile interioare de acces dintre ele si piscine, baza de tratament, restaurantele fiecarui hotel si Aqua Park, arata impecabil: totul arata ca nou, foarte curat, chiar elegant.
Camera cu balcon nota 10, zilnic aspirat, prosoape la dispozitie schimbate zilnic iar lenjeria, odata la 3 zile. Incalzire in tot complexul. Personalul politicos si serviabil. Singurul aspect neplacut, masa la restaurant.
Preturi prea mari pentru meniul identic de la cele 3 restaurante din complex (pe langa cei 900 lei de pe card, am mai cheltuit 900), meniu limitat ca oferta si mai ales carnurile deficitar gatite. Dar am fost foarte multumiti de tratamentul efectuat, conditiile de cazare si imprejurimile vizitate.
Recomandam calduros. Este mult peste alte statiuni prin care am fost, atat ca baza de tratament, conditii de cazare si relaxare, cat si impreurimi: Mangalia, Herculane, Vatra Dornei, Geoagiu Bai si chiar Felix.
Trimis de turistGh in 01.05.24 13:57:44
- A fost prima sa vizită/vacanță în CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA
- Alte destinații turistice prin care a fost: Pornind din inima tarii am trecut prin Bulgaria (Calafat -Vidin), Serbia, BIH, Croatia. Surprize placute: incantatorul Visegrad si cheile Drinei, BIH. Noua sosea spre Dubrovnik cu podul superb care evita zona de litoral adriatic a BIH si deci doua controale vamale. Surpriza neplacuta: ploaie torentiala in Mostar si in Madugorjie. Si una si mai neplacuta: la intoarcerea spre casa, decizia de a iesi la autostrada Zagreb - Belgrad prin BIH a fost neinspirata, din cauza unui grav accident auto drumul a fost blocat. Alaturandu-ne unui localnic grabit am facut un mare, mare ocol... Iar trecerea frontierei BIH - Croatia (spatiu Shengen) a insemnat asteptare, asteptare...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (turistGh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 114355&hid=7571.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Aug.2023 Super leapșa luata la cotetele din Caciulata — scris în 11.08.23 de ux130263 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Oct.2022 Evitati Complexul Cozia Caciulata, risc imens de imbolnavire! — scris în 25.10.22 de AGenu din SANPETRU - nu recomandă
- Dec.2021 Dezamăgitor — scris în 05.07.22 de Realist.ro din BUCUREȘTI - nu recomandă
- Nov.2021 Călimănești Caciulata sau asa nu — scris în 30.11.21 de eastgeorge din CONSTANTA - nu recomandă
- Jul.2021 Teapa pe banii personali — scris în 22.07.21 de ux121126 din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Jan.2020 Nu recomand, ocoliti — scris în 15.01.20 de SORIN62 din TG.MURES - nu recomandă
- May.2019 Nu recomand — scris în 21.05.19 de crisstal din BUCURESTI - nu recomandă