Am vizitat zona cu ocazia unui audit intern al reteli noastre. Sunt multumit de conditiile de cazare si masa, dar in special de pret (cel mai economic din zona hotelurilor cu 3 stele).
As recomanda plimbari pe marginea raului Bistrita, care trece prin fata hotelului, sau prin parcul municipal, adiacent. La final, mi-am dorit sa fi avut delegatie in perioada de vara, intrucat in aceasi zona se afla si o zona de padure si strandul municipal. Cu alta ocazie.
Trimis de razvantudorache in 20.12.11 13:38:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BISTRIȚA. A mai fost în/la: Sangeorz-Bai, Bucuresti, Timisoara, Cluj
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (razvantudorache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva detalii suplimentare asupra condiţiilor de cazare, despre personal (dacă e cazul) etc., se poate? Ar fi foarte utile pentru cititori. Notele acordate sugerează că ai şi unele mici nemulţumiri; ni le-ai putea împărtăşi?
Mulţumim,
Autorul este rugat sa ma contacteze (indicand de preferinta un numar de telefon), as aprecia daca este amabil/a sa-mi raspunda unei intrebari prin care as dori sa lamuresc unele neclaritati tehnice legate de acest review.
Deşi nu am primit răspuns la niciuna dintre solicitări, înclin totuşi să cred în autenticitatea articolului.
Nu la fel aş putea spune despre disponibilitatea la dialog a autorului.
Ca atare, publicăm aceste impresii, cu menţiunea că e foarte posibil ca orice cerere de a primi şi alte informaţii despre acest obiectiv de la autor e foarte posibil să fie sortită aceleiaşi ignorări ca şi mesajele noastre.
- Feb.2011 Un hotel primitor si curat — scris în 20.04.11 de Diaura* din BUCURESTI - RECOMANDĂ