Am ajuns la acest hotel dupa ce am achitizionat 4 vouchere de pe net, pentru mine si prietenul meu si alte 3 cupluri. Voucherul promitea: cazare la hotel de 4 stele, camera dubla, mic dejun, 2 nopti la doar 150 ron/camera. O oferta buna de care am incercat sa profitam.
Am ajuns acolo la 21:30, personal dragut, ne-au asteptat, desi check-in-ul se face pana-n ora 16:00, iar noi abia la 19:00 am sunat sa anuntam ca vom intarzia. Ne-au oferit 4 camere, camerele 12,13,14 si 15 care aveau terasa comuna, ceea ce ne-a bucurat, avand in vedere ca ne cunosteam si puteam sa stam seara relaxati la o vorba pe terasa. Ajunsi in camera am sesizat un miros greu de suportat de inchis, ca si cum camera n-ar fi fost aerisita. Un pat dublu mare, asternuturi ok, curate (eu intotdeauna imi iau asternuturi de acasa, dar erau ok), camera mare (cu pat suplimentar), baie mare si curata, doar cateva urme de mucegai, insa voi reveni imediat asupra acestui aspect, caci ne-am dat seama de unde provine.
Dimineata, la micul dejun, am fost invitati intr-o sala draguta si cocheta, iar micul dejun a constat intr-o omleta, 2 felii de salam picant, 2 felii de cascaval si jumatate de rosie. Puteai servi si cafea, insa nu e grozava, ceai, lapte. Este un mic dejun incomplet, insa ok, nu ne-a deranjat foarte tare, desi a 2-a zi nu l-am mai servit.
Dupa ce ne-am petrecut ziua vizitand, am ajuns in camera, am facut o baie si... Baia nu este deloc aerisita!!! A ramas aburul pe geam si a 2-a zi!! De aici si mirosul greu de suportat (pentru ca era usa deschisa la baie cand noi am ajuns in camera), de aici si mucegaiul. Pacat... pacat de baia mare, de camera spatioasa, caci lucrul asta aduce feedback-urile negative in proportie foarte mare.
Am citit prin review-uri ca frigiderul nu este functional, noi nu l-am incercat, insa prietenii nostri da si asa este, nu functioneaza. Uscatorul de par este foarte ok, chiar am ramas surprinsa. Dusul este ok, spatios, apa cu presiune si calda in 2 secunde. TV ok, programe diversificate, fara nicio problema. Asadar, multe nu-s de reprosat, dar faptul ca nu exista o aerisire in baie... da mult in spate hotelul. Cand intri intr-o camera in care miroase a inchis, urat, parca nu-ti vine sa dormi in largul tau.
In rest, nu sunt multe de spus, au un personal amabil si prietenos, iar standardele acestuia sunt de 3 stele. Daca dau atentie la mancare, aerisirea camerelor si facilitatilor camerelor (de ex: frigider functional, TV functional etc) pot ajunge la 4.
Trimis de C.Raluca* in 26.08.13 20:31:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (C.Raluca*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59376400 N, 25.54976300 E - neconfirmate încă
Buna ziua,
Sunt reprezentantul SC HOTEL CONDOR SRL si doresc solutionarea problemelor/neplacerilor dumneavoastra.
- In legatura cu aerul inchis din camera, ne cerem scuze insa am avut probleme cu ventilatorul camerei, sistemul avand mici defectiuni, corectate in timp real.
- Micul dejun este direct proportional cu tariful achitat prin vouchere, fiind mai redus cantitativ dar nu si calitativ.
- "Frigiderul" este de fapt un minibar, care functioneaza la temperaturi cuprinse intre 7-9 grade, acest fapt este explicat in general desi inca se pare ca este o problema.
O zi buna.
Cu stima,
Daniela Mioara David
Administrator
NB hotelcondor este (sau a fost) reprezentant al unității
- Aug.2020 Maxim 3 stele palide — scris în 30.08.20 de Wasco din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Sep.2013 Hotel curat, elegant, dar nu chiar de 4 stele — scris în 24.09.13 de IoanaBerta* din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Camera cu probleme si mic dejun sarac pe voucher — scris în 26.08.13 de silviagrigoriu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Conditii decente dar sa mai taie din stelele alea — scris în 20.08.13 de albush0914 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2013 Nu merita sub nicio forma 4 stele — scris în 31.03.13 de Bogdan83 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2013 Nerecomandat. Curatenia lasa de dorit. — scris în 15.03.13 de vlad230 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jan.2013 Foarte bine — scris în 21.01.13 de iulian68 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ