Valea Iazurilor - a doua a oara cand mi au stricat concediul ????
In data de 15.09.2018 am rezervat aici pt a doua oara (prima a fost cu ghinion, deoarece rezervasem si nu ne au gasit rezervarea si a trebuie sa renuntam) pentru a sarbatori 5 ani de la nunta.
Am rezervat o camera in pensiunea rustica, cu posibilitatea schimbarii daca nu eram multumiti cu o camera in. pensiunea noua.
Am ajuns la locatie pe data de 21'09'2018, ora 19.40, ne a spus recepționera ca nu ne poate da camera ceruta, deoarece au o problema la tabloul electric, insa ne au oferit camera in pensiunea noua, la prețul celei rezervate (cu 40 lei mai scumpa cea de aici).
Pana sa urcam in camera am vrut sa servim cine, nu am putut din cauza problemei la curent, am renuntat si am ajuns in sfarsit in camera, camera care avea doua paturi de o persoana ????. Practic am venit sa sarbatorim separati ????.
Pe langa asta, am fost întâmpinați de cel putin 7 păianjeni super grasi (negrii, grași, nu ca ai noștri de acasa). Am zis ca mor, eu am arahnofobie.
Am sunat la receptie sa le comunic nemultumirile, si mi au spus ca singura camera cu pat dublu e la mansarda, insa e 240 lei, adica dublu. De păianjeni n au zis nimic, erau din decor.
Am plecat, evident, cu un gust tare amar.
A fost a doua, insa ultima data cand am călcat aici.
Camerele nu merita 160 lei pe noapte, conditiile praf si cam atat.
De evitat!
Trimis de emmada in 22.09.18 14:31:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CĂLĂRAŞI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (emmada); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@emmada: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
- Aug.2016 DA si NU — scris în 13.08.16 de ionitescu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Focar de infectie!!! — scris în 06.09.15 de alex13 din BUCUREşTI
- Jun.2015 Complex Valea Iazurilor Belciugatele — scris în 10.08.15 de silvia tudoran din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Valea Iazurilor Belciugatele - Dezamagire e numele tau — scris în 31.08.12 de Saba din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Nu vreau sa mai aud vreodata de Valea Iazurilor — scris în 16.07.12 de hellokitty din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2012 Relaxant — scris în 24.04.12 de oana.maria85 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Depinde ce-ti doresti... — scris în 18.11.11 de soreno29 din BUCUREșTI - nu recomandă