Nota 10 ++++
Nu știu cum s-au simțit alții dar sejurul nostru a fost extraordinar.
Am mers de vineri pana luni, cu demipensiune.
Deși plătisem o camera dubla cu pat suplimentar la 3 *, mi s-a oferit o camera de trei persoane la 4* la același preț, ceea ce pentru noi a fost ok, având în vedere ca eram cu copilul de 9 ani.
Camera foarte spațioasă. căldură de la centrala termica suficienta (chiar prea multa), mâncarea foarte gustoasa.
Deși pentru copil nu plătisem decât cazarea, cu excepția primei seri, când a dorit ceva special, nu ne-au perceput bani pentru mâncare.
Personalul foarte amabil, patronul la fel.
Recomand pensiunea. Florin C.
Trimis de Ok.ok. in 03.05.16 09:48:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VOINEASA / VALEA LOTRULUI. A mai fost în/la: Delta, Valea Prahovei, Moldova, Valea Oltului, Harghita
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ok.ok.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ok.ok.: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 36&ridAnt=68312
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Dec.2021 Fără 'Paradis', la Valahia!!! — scris în 05.01.22 de ux123295 din BRAșOV - nu recomandă
- Jul.2021 Nu recomand — scris în 29.10.21 de ux122287 din ROMâNIA - nu recomandă
- Nov.2018 Mai bine nu — scris în 21.11.18 de Luy din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Salvati animalele din Complexul Valahia — scris în 16.08.18 de AlisiaT din ARGES - nu recomandă
- Aug.2018 Nu recomand — scris în 13.08.18 de Cora. din MIERCUREA-CIUC - nu recomandă
- Jul.2018 Cantonament vara — scris în 17.07.18 de Hadrian22 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Nu recomand — scris în 29.06.18 de ANTONIAO din RM VALCEA - nu recomandă