Pacat de locatie!
Vad ca nu suntem singurii care am avut un Paste de "neuitat" pe bani multi...
Noi de apa si caldura am avut noroc pt ca am stat in aceeasi vila cu Dl T. Dl caruia trebuie sa ii multumim ca in ziua de Paste au asteptat copiii 3 ore pana au primit ceva de mancare... motivul??? S. a terminat mancarea.
[***] este la ea acasa acolo. Platesti si apoi te descurci... copiii au fost pusi in pericol 3 zile cat am stat din cauza tirolianei asta pana in ziua de paste cand a venit salvarea ca s. a izbit de stalp cineva.
In 3 zile nu a curatat nimeni nimic... foisor, camere, toalete. Paharele murdare cu ruj pe margini au fost primele care ne. au intampinat. Apoi camerele solicitate nu au fost cele promise. In camera praf peste tot.
Am gasit usa la camera descuiata si deschisa, asta dupa ce eu personal am incuiat. o si culmea am verificat. o. servicii nu de cosmar... efectiv lipsa. Mai aveau pretentia la final sa le platim suplimentar mancarea copiilor care a venit dupa 3 ore cu certuri si scandal in ziua de Paste.
Jalnic... pacat de locatie si peisaje. Nu mergeti acolo cu gandul ca va relaxati, nu aveti cum sa nu va enervati!
Trimis de loredanalori* in 21.04.15 23:00:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VOINEASA / VALEA LOTRULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (loredanalori*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2021 Fără 'Paradis', la Valahia!!! — scris în 05.01.22 de ux123295 din BRAșOV - nu recomandă
- Jul.2021 Nu recomand — scris în 29.10.21 de ux122287 din ROMâNIA - nu recomandă
- Nov.2018 Mai bine nu — scris în 21.11.18 de Luy din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Salvati animalele din Complexul Valahia — scris în 16.08.18 de AlisiaT din ARGES - nu recomandă
- Aug.2018 Nu recomand — scris în 13.08.18 de Cora. din MIERCUREA-CIUC - nu recomandă
- Jul.2018 Cantonament vara — scris în 17.07.18 de Hadrian22 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Nu recomand — scris în 29.06.18 de ANTONIAO din RM VALCEA - nu recomandă