Eu am organizat in complexul Valahia reuniunea cluburilor de turism sportiv din Romania, am fost in jur de 100 - 120 persoane. Toti au fost super incantati de locatie, dar eu voi face acum referire doar la ce am observat eu personal:
- CAMERA: am stat intr-o camera la etajul 2 in Vila Valahia, totul a fost curat, am avut caldura din plin pt ca am fost in noiembrie, singura problema sa zicem a fost sambata dimineata cand pt 1 ora nu a curs apa calda la presiunea maxima, dar s-a rezolvat. Per ansamblu camera arata superb, nu am ce reprosa.
- RESTAURANT: mancare delicioasa, noi am cerut ca meniul sa fie unul mai restrans pentru a putea fi onorate rapid toate comenzile, tinand cont ca am foest peste 100, dar si asa in meniu erau 4 ciorbite diferite si 10 preparate pt felul 2, de asemenea ca si desert erau 4 optiuni. Comenzile au fost onorate in timp optim as zice: 5 minute ciorba si maxim 10 pt restul.
- AGREMENT: zona exterioara este amenajata intr-un fel aparte, ai impresia ca esti efectiv intr-o mini gradina zoo, sunt amaenajate multe foisoare, copiii au deci ce vizita si un plus un loc de joaca special. Am inchiriat chiar si undite pt a pescui in iazul de langa complex si am jucat fotbal pe terenul din incita complexului. Am inteles ca puteam juca si paint-ball sau biliard, dar nu le-am incercat.
PERSONALUL: nu a fost solicitare care sa nu fie rezolvata, chiar daca unele solicitari erau destul de dubioase, la modul ca am uitat proiectorul acasa si am primit de la dansii imediat si fara vociferari sau ca la moment dat cineva a vrut o placinta cu branza, dorinta bine inteles exprimata in gluma, insa ospatarul a luat-o in serios, a rezolvat cu bucatarul si ne-am trezit cu placinta pe masa la moment dat. Toti angajatii mi s-au parut exceptionali, serviabili si foarte prietenosi
- GENERAL: mie personal mi se pare o locatie cu mult peste ce putem gasi in Romania, iar daca tinem cont ca locatia pt unii nu ar parea foarte atractiva, credeti-ma ca va inselati. Mergeti acolo si veti ramane impresionati.
Trimis de Zimbrisor in 19.11.13 16:53:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VOINEASA / VALEA LOTRULUI. A mai fost în/la: Caciulata, Valea Prahovei, cam peste tot :)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Zimbrisor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Zimbrisor: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Dec.2021 Fără 'Paradis', la Valahia!!! — scris în 05.01.22 de ux123295 din BRAșOV - nu recomandă
- Jul.2021 Nu recomand — scris în 29.10.21 de ux122287 din ROMâNIA - nu recomandă
- Nov.2018 Mai bine nu — scris în 21.11.18 de Luy din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Salvati animalele din Complexul Valahia — scris în 16.08.18 de AlisiaT din ARGES - nu recomandă
- Aug.2018 Nu recomand — scris în 13.08.18 de Cora. din MIERCUREA-CIUC - nu recomandă
- Jul.2018 Cantonament vara — scris în 17.07.18 de Hadrian22 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Nu recomand — scris în 29.06.18 de ANTONIAO din RM VALCEA - nu recomandă