Sfatul nostru: sa nu mergeti acolo NICIODATA
Am rezervat vila RUSTIC fiind 2 fam cu copii mici.
vila arata bine pe interior dar peisajul si igiena in complex lasa de dorit. in 6 zile de cazare nu sa facut curat in camere. nici macar nu ni sa facut receptia.
la restaurant dak nu esti tare in gura mori de foame. mancare buna asta dupa ce faceai circ k, ospatarii iti dadeau meniu dar nu aveau mare lucru din el. organizare foarte proasta. bon de casa nu se da iar la final ne-am pomenit cu o factura uriasa.
animalele sunt maltratate.
in zona nu e nimic de vizitat.
locul de joaca facut doar din lemn si acela putrezit.
am ramas cu un gust amar dupa aceasta experienta. nu recomand nimanui
Trimis de ionela_daniela in 01.08.12 16:42:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ionela_daniela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ionela_daniela: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
ai putea, te rog, sa dai mai multe detalii despre afirmatia de mai jos?
”animalele sunt maltratate.
@webmaster: ingrijitorul le bate. am fost martora la bataia data vacutei si calului. da cu pietre si cu lanturile in ele. fetita mea sa pus pe plans vazand acele maltratarii
- Dec.2021 Fără 'Paradis', la Valahia!!! — scris în 05.01.22 de ux123295 din BRAșOV - nu recomandă
- Jul.2021 Nu recomand — scris în 29.10.21 de ux122287 din ROMâNIA - nu recomandă
- Nov.2018 Mai bine nu — scris în 21.11.18 de Luy din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Salvati animalele din Complexul Valahia — scris în 16.08.18 de AlisiaT din ARGES - nu recomandă
- Aug.2018 Nu recomand — scris în 13.08.18 de Cora. din MIERCUREA-CIUC - nu recomandă
- Jul.2018 Cantonament vara — scris în 17.07.18 de Hadrian22 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Nu recomand — scris în 29.06.18 de ANTONIAO din RM VALCEA - nu recomandă