Costul pachetului a fost destul de piperat, desi a fost in perioada Revelionului. Am fost cazati la Pensiunea "Floare de colt" de 5 margarete (cadea varul de pe pereti, lenjeria era alb-gri, seara era cald de te sufocai, iar spre dimineata inghetai complet, gradina era cam neingrijita, pe balcon se gasea vesnic gainatul unor superbi pauni);
- personal amabil si dragut, serviabil, prompt, te intampina cu zambetul pe buze;
-atmosfera placuta creata atat in seara de revelion, cat si in seara de carnaval;
-mancarea a fost excelenta, insa tipic romanesc pt apa a trebuit sa negociem, cat si pt cafea (care de altfel a trebuit sa o platim, desi era firesc sa fie oferita in pachet);
-preturile de la bar - exagerat de mari;
-printre mese se afla un caine al casei care, firesc si fara menajamente, isi facea nevoile atat prin pensiune, cat si prin restaurant;
-mirosul de mancare iti patrundea in haine atata timp cat te gaseai in restaurant (sistem de ventilatie inexistent);
-pt. fiecare drept a trebuit sa negociem inca o data, desi era normal sa intre in pachet (de ex. masa de biliard si masa de tenis trebuiau platite, desi nu am inteles cum de se pretau la pretul de 10 lei fiecare, avand in vedere ca am fost un grup de 11 persoane, iar costul sejurului a fost similar unuia in strainatate);
-tergiversau punerea in functiune a saunei si jacuzzi (de altfel nici nu ne-am folosit de acest serviciu);
-investitie destul de mare care nu este protejata si intretinuta(Ex:un cal si-a facut nevoile fiziologice in apopierea pensiunii-balegar care nu a fost ridicat pana am plecat-aprox 4 zile);
-insa aceste aspecte negative(inclusiv "jecmaneala pe fata") conduc la stirbirea imaginii de ambient placut si confort,conditii necesare unei vacante reusite;
-in fine, trecand peste toate aceste aspecte necordiale, noi ne-am simtit destul de bine acolo.
Trimis de cameliadediu in 09.01.12 19:30:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cameliadediu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cameliadediu: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Bine ai venit in comunitatea AFA! Pacat ca ai facut acest lucru prin prezentarea unei experiente doar pe jumatate placuta, dupa cate am inteles, sper ca review-uri de acest gen sa duca cu adevarat la imbunatatirea conditiilor acolo unde e cazul, si sper ca acestea sa fie, in marea lor majoritate obiective (de multe ori astfel de impresii sunt scrise sub imboldul si influenta imediata a unei astfel de experiente). Dupa cum am mai observat si in alte astfel de review-uri, alte ecouri despre aceasta locatie trebuia cel putin sa va puna un cat de mic semn de intrebare despre aceasta, cel putin sa va puna in garda. Va felicit ca pana la urma ati trecut peste toate inconvenientele si v-ati simntit bine per total. Vacante placute in continuare si alegeri intelepte a destinatiilor de vacanta!
- Dec.2021 Fără 'Paradis', la Valahia!!! — scris în 05.01.22 de ux123295 din BRAșOV - nu recomandă
- Jul.2021 Nu recomand — scris în 29.10.21 de ux122287 din ROMâNIA - nu recomandă
- Nov.2018 Mai bine nu — scris în 21.11.18 de Luy din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Salvati animalele din Complexul Valahia — scris în 16.08.18 de AlisiaT din ARGES - nu recomandă
- Aug.2018 Nu recomand — scris în 13.08.18 de Cora. din MIERCUREA-CIUC - nu recomandă
- Jul.2018 Cantonament vara — scris în 17.07.18 de Hadrian22 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Nu recomand — scris în 29.06.18 de ANTONIAO din RM VALCEA - nu recomandă