Buna ziua! Am fost in perioada acestui Craciun, 2010, in vila complexului turistic Poiana Verde.
Prezentarea e frumoasa si pe site si acolo. Cand vine vorba de pret-calitate-servicii oferite... , lasa mult de dorit.
Mai pe larg: caldura cu portia, in ideea in care au fost si familii cu copii, dusurile impracticabile (cadeau usile de la dus daca trageai de ele ca sa le inchizi...), un miros de fosa insuportabil in majoritatea bailor.
Surpriza finala a fost in ultima zi, cand o familie cazata la pensiune a fost trimisa sa-si pregateasca gratarul in bucataria vilei, unde eram cazati, fara a ni se comunica acest lucru.
Daca se poate, la acest pret, mergeti undeva unde vi se ofera si conditi foarte bune.
Trimis de dianadiana* in 29.12.10 16:26:02
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dianadiana*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mi se pare ciudat ca la 4 margarete (stele) sa aveti parte de un asemenea tratament!
Care a fost pretul platit?
Buna ziua
Intr-adevar a fost nevoie de anumite lucrari (le zicem noi de primavara - la un trafic asa intens) care s-au si indeplinit.
Tinem sa precizam ca vila a fost reconditionata, in sensul ca dusurile nu erau impracticabile, doar unele suruburi au trebuit stranse si indepartat calcarul depus, caldura este tot timpul (chiar si in zilele cand nu sunt turisti - sunt multe flori in vila), mirosul de la bai (de fapt de la doua) nu mai exista desfundand toate scurgerile.
Pacat ca doamna nu a raspuns si cat a platit, pentru ca vila are totusi un confort ridicat cu mobila din lemn masiv, cu camere spatioase, cu un living generos si o bucatarie pe masura.
Buna seara!
Ma bucur mult sa vad ca intre timp s-au facut renovarile ce se cereau totusi inaintea sezonului de iarna, si nu trebuiau lasate pana in primavara, daca exista respectul fata de client. Imi pare rau ca a trebuit sa scriu aceste pareri, dar n-as vrea sa mai aiba parte si altii de ce am avut noi parte.
Vila nu arata a 4 margarete, credeti-ma! Am scris in primul comentariu ce aveau si ce nu aveau. Norocul nostru a afost sa nu fie asa frig in perioada cand am fost, ca cine stie ce friguri trageam, la cum functionau, sau nu, caloriferele.
Tariful solitat pentru sejurul de Craciun a fost de 150 ron/noapte, mult peste ce ofereau, dar... , poate intre timp se pun la punct...
- Jun.2020 Cazare ok, la servicii mai e de lucru... — scris în 16.08.20 de istvana din SFâNTU GHEORGHE [CV] - RECOMANDĂ
- Feb.2019 Se putea si mai bine... — scris în 27.02.19 de anadutu din TULCEA - nu recomandă
- Jan.2019 Complex Poiana Verde - Slanic Moldova — scris în 17.02.19 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Am fost acolo — scris în 15.09.18 de goposapiens din CONSTANțA - nu recomandă
- Aug.2017 Complex Poiana Verde — scris în 29.08.17 de LaurentiuTM din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O locatie superba — scris în 17.08.16 de Prisacaru din BACăU - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Sejur la Poiana Verde — scris în 05.07.16 de mariana07 din BRăILA - RECOMANDĂ