REZONABIL
La finalul lunii iunie, la un sfârșit de săptămână, ne-am hotărât să ne plimbăm prin pădurile Munților Nemira. Ca loc de odihnă între excursii, am ales stațiunea Slănic Moldova. Am rezervat telefonic, când deja eram pe drum, o camera de familie la Complex Poiana Verde.
Pensiunea se găsește ușor, fiind la drumul principal, imediat după intrarea în stațiune venind dinspre Târgu Ocna. Are un indicator mare, nu o ratezi.
Parcarea se face în fața clădirii principale, pe o zonă neasfaltată.
despre SERVICII
Când am ajuns la ceea ce părea a fi recepția, nu era nimeni acolo. Am găsit o doamnă în restaurant care ne-a făcut cazarea și ne-a dus în cameră. De la ea am cerut seara un medicament pentru că mă durea capul și mi-a dat cu amabilitate, două tablete de paracetamol. Tot ea a fost dimineață și ospătăriță la restaurant, servindu-ne micul dejun. Impresia mea a fost că era singura persoană care se ocupa de pensiune zilele acelea. Tot ea ne-a făcut și check-out-ul.
Am vrut să plătim cu cardul (apărea afișată această opțiune), însă doamna ne-a spus că patroana i-a comunicat de dimineață că nu merge POS-ul. Soțul meu, spirit ingineresc, și-a oferit ajutorul și a descoperit că POS-ul nu mergea pentru că nu era băgat în priză! După introducerea în priză, aparatul s-a conectat și am putut plăti cu cardul. Am plătit 200 lei pentru o noapte de cazare și mic dejun (un preț rezonabil).
„Omul sfințește locul” , dar un singur om (într-adevăr, amabil și prietenos) cred ca nu e suficient, totuși, la Poiana Verde. Ar mai fi nevoie de angajați; doamna la un moment dat, părea depășită de situație alergând de la restaurant la recepție (a uitat de cafeaua soțului).
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera de familie în care ne-am odihnit se afla la primul etaj al clădirii principale. La o primă impresie, arăta cam întunecoasă din cauza geamurilor mici, dar cochetă și curată.
Avea un pat matrimonial și o canapea extensibilă, loc suficient pentru doi adulți și doi copii, o măsuță cu două fotolii, oglindă, televizor, minibar, noptiere cu veioze (una dintre ele nu se aprindea).
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Dimineața am luat micul dejun pe terasa pensiunii în cântec de păsărele (o terasă acoperită unde își făcuseră cuibul multe păsărele). Am primit pe un platou ouă-ochiuri, brânzeturi de mai multe feluri ce păreau a fi „de casă” , slăninuță, dar și mezeluri „de magazin” , roșii, cafea, ceai. A fost delicios și suficient pentru a ne pregăti forțele pentru excursii.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Fiind amplasat pe un deal, complexul are o panoramă frumoasă, fiind înconjurat de multă verdeață, iar terasa avea o mulțime de flori.
Trimis de istvana in 16.08.20 15:29:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SLĂNIC MOLDOVA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (istvana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Feb.2019 Se putea si mai bine... — scris în 27.02.19 de anadutu din TULCEA - nu recomandă
- Jan.2019 Complex Poiana Verde - Slanic Moldova — scris în 17.02.19 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Am fost acolo — scris în 15.09.18 de goposapiens din CONSTANțA - nu recomandă
- Aug.2017 Complex Poiana Verde — scris în 29.08.17 de LaurentiuTM din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O locatie superba — scris în 17.08.16 de Prisacaru din BACăU - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Sejur la Poiana Verde — scris în 05.07.16 de mariana07 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Feb.2016 [Drept la replică] Criterii de clasificare privind unitățile turistice — scris în 19.02.16 de Poiana Verde din SLANIC MOLDOVA