Pentru noi, familie de patru, cu doi copii inca mici, din Bucuresti, Piatra Soimului este o solutie, atat datorita serviciilor pe care le ofera si care ne simplifica viata cand plecam de acasa, cat si datorita timpului scurt care ne trebuie pentru a ajunge acolo.
Dupa ce am fost in mai multe randuri si am stat si la vila, si in hotel, sentimental este acelasi dintotdeauna: orice obisnuinta naste noi si noi observatii, uneori si nemultumiri.
Prefer cazarea la vila, spatiile sunt mai mari si mai confortabile, au si terasa afara. Curatenia nu e absolut impecabila - mi s-a intamplat ca, la inceput de sejur, abia intrata in camera, sa gasesc pete pe gresie, dar s-a remediat imediat de cum am anuntat la receptie. Cabinele de dus sufera de aceeasi problema pe care o tot intalnesc prin bai, etanseizare precara si, deci, dau scurgeri masive pe pardoseala, la utilizare, ceea ce e foarte neplacut, ca se poate face ditamai baltaul in camera.
In hotel am stat tot in apartament, insa acesta e incomparabil mai mic decat cele de la vina - dormitor si living mic, inghesuit, chiar, cand desfaci canapeaua extensibila. Care, din nefericire, e aproape impracticabila (sau, era asta-vara, cel putin), e foarte uzata si inconfortabila, in consecinta.
Dupa mintea mea, si in hotel, si la vila, baile sunt cam mici, mai ales cand calatoresti in familie.
Locul de joaca exterior, cel cu iarba, mi s-a parut foarte bine intretinut prima oara cand l-am vazut si in continuare cred ca e curat si ok, insa obiectele de joaca pentru copii sunt cam monotone. Cel aflat in hotel e prea mic si ce este foarte deranjant la el e ca nu are nici o sursa naturala de aer/lumina ceea ce face, atunci cand e folosit de mai multi copii, sa devina irespirabil. E un fel de acvariu.
Restaurantul, atat in interior, cat si pe terasa, e foarte agreabil, imi place in mod deosebit designul pentru sistemele de iluminat interior si faptul ca peretii de sticla dinspre parau se deschid vara. Scaunele sunt destul de inconfortabile, iar mesele destul de micute. Unele dintre preparate tintesc zona high end, insa banuiala mea e ca bucatarul nu face fata acestei zone. In rest, mancarea e buna, nu mi s-a intamplat sa experimentez nimic neplacut (in afara de un curry, sau ceva de genul, care a fost extrem de dulce). Pentru mine, e linistitor ca au destula varietate pentru copii, supe, ciorbe, pizza etc.
Ce poate fi neplacut e ca, in perioade de varf, vacante, weekenduri, servirea poate dura cam mult.
La fel, micul dejun, de-a lungul unui sejur mai lung de 3-4 dimineti, poate devein monoton.
All in all, Piatra Soimului e o experienta agreabila, predictibila (foarte important cand esti cu copii), aproape de Bucuresti.
Trimis de LianaA in 15.01.15 12:45:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LianaA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2019 De evitat (Tineti cont de recomandarile inregistrate pe AFA) — scris în 26.08.19 de ofice din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Mai mult rau, decat bine — scris în 09.08.18 de Draquess din CONSTANţA - nu recomandă
- Jun.2016 Cazare excelenta familie cu bebelus — scris în 14.06.16 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Dezamagit, au scazut standardele — scris în 09.11.16 de cristian ana din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Nu mai e ce-a fost odata... — scris în 07.08.15 de maria.ar din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2015 Un Paste foarte reusit — scris în 07.05.15 de varuna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Superb — scris în 13.08.14 de ioana d din BUCURESTI - RECOMANDĂ