RĂU
Doream o cazare in zona (am fost de mai multe ori), drumul e foarte bun, orasul e aproape si sunt multe obiective turistice de vizitat atat in oras cat si in imprejurimi.
Prima impresie a fost dezamagitoare, aglomeratie, oamenii asteptau in soare pentru o masa libera, primirea la receptie foarte rece si siktirita
despre SERVICII
Am solicitat camera cu balcon (sunt fumator) mi s-a raspuns scurt si definitiv ca nu se poate, zer0 amabilitate, zer0 ospitalitate
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera arata ca o celulla de inchisoare de lux.
Nu avea balcon, geamul da pe un acoperis, nu sunt plase impotriva insectelor, sunt o multime de leduri aprinse tot timpul si noaptea iti raman pe retina, baia este impartita in trei compartimente; dusul si vasul de toaleta au usi proprii, chiuveta este open space si toate trei sunt deservite de un singur intrerupator asa ca noaptea daca te duci la toaleta dai desteptarea la toata camera.
Sitemul integrat care se vrea foarte inteligent, cade destul de des si atunci trebuie sa iesi din camera sa astepti 30 de secunde si sa intri pentru al reseta.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Bucatarie bazata pe pastravi, nimic memorabil in afara preturilor (mari) si atentie la ce vin comandati, ce vi se aduce si ce apare pe nota de plata.
Am comandat o Budureasca Fume demisec - 40lei, mi s-a adus, iar pe nota de plata aparea Budureasca Fume sec - 65 lei si s-a intamplat de doua ori (deci nu-i o greseala neintentionata) chelnerul nu a dat nici o explicatie, nu si-a cerut scuze, chiar era nemultumit de tupeul nostru.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Lacul Firiza are un debarcaderunde se pot inchiria hidrobiciclete si caiace.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Welnesul e modest, o piscina mica si doua saune din care cea umeda e mereu rece
Trimis de ux117427 in 05.09.20 09:29:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BLIDARI. A mai fost în/la: Maramures
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux117427); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux117427: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 101065&hid=3853.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux117427 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jul.2020 Relaxant, frumos, reconfortant! — scris în 18.07.20 de a_vlad2009 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Never again — scris în 29.06.20 de ux115777 din TîRGU MUREş - nu recomandă
- May.2017 Tulaiiii! — scris în 09.02.18 de Tinaibic din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2015 M-am simtit ca pe litoral :)) — scris în 26.08.15 de Laurmar din SLOBOZIA - nu recomandă
- Apr.2014 Daca mergi o data sigur revii si urmatorii cativa ani — scris în 16.04.14 de KDY* din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Pret de Paris, conditii de santier!!! — scris în 31.12.13 de Simona cimpanu din BUCURESTI
- Jun.2013 Nu prea incantat — scris în 28.08.13 de KlauMontana din BUCURESTI - nu recomandă