Distonanta intr-o statiune comunista
Discrepanta intre acest complex si restul statiunii este covarsitoare iar faptul ca am gasit vile libere cand mai toata statiunea era ocupata 80 % este curios.
Apetitul romanilor pentru hoteluri indiferent de starea de confort si curatenie versus vile din camping este cel putin ciudata. Confuzia mea a fost creata de vizualizarea mai multor hoteluri si chiar cazarea pentru o noapte intr-un hotel de 2/3* la care cele 3* reprezenta marimea pretului cerut, in rest ZERO. Aici insa m-au dat pe spate: vile curate si bine intretinute, ce e drept cam micute insa localizarea intr-o mare de verdeata le absolva de orice.
Dotate cu aer conditionat si baie proprie bat de departe orice hotel de 3* din zona . Spatiul de parcare imens chiar la botul-calului cum s-ar spune satisface placerea oricarui sofer.
Restaurantul interior complexului de fapt o imensa terasa este foarte cochet, curat si bine deservit la preturi pentru toate buzunarele. Distanta fata de plaja este cam mare dar asta este specific si altor locatii din Neptun.
Minus - lipsa unei terase mai mari unde s-ar fi putut sta seara cu prietenii la un spritz .
Plus - atentia personalului si atitudinea cameristelor care-si exercitau serviciul fara spaga obisnuita in restul hotelurilor .
Trimis de muppetz in 06.09.10 21:49:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (muppetz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Om bun deschide-ne poarta! "Da-ne o bere si nu ne goni"
te rugam sa ne dai "niscai" informatii minime: localizare, preturi, oarecari conditii, etc.
- Jul.2018 Dezamagire — scris în 04.08.18 de Valentinaval din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2016 Clar nu merită 3 stele — scris în 14.08.16 de AndreeaO din IAşI - nu recomandă
- Aug.2016 Dezamăgitor — scris în 06.08.16 de andrekymba din IAşI - nu recomandă
- Jul.2016 Dezamăgiți! — scris în 04.08.16 de adina.b din GIURGIU - nu recomandă
- Aug.2015 La casuta in padure... — scris în 18.08.15 de cilie din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Cazare OK. — scris în 16.08.13 de turboinginer din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 O noapte la Holiday Club Neptun — scris în 25.06.13 de Dodana din BUCURESTI - RECOMANDĂ