DEZASTRU
Complex Balnear Sf. Elena de la Mare [Schitu](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Urat neîngrijit și plin de oameni oportunisti disperați sa îți ia banii la orice pas
Noi am ajuns cu masina personala.
Nu exista nici un magazin mai aproape de 3 km și sunt foarte mulți câini nesupravegheați și destul de periculosi
despre SERVICII
De când sa schimbat conducerea și acest centru de recuperare și-a schimbat preturile procedurilor (preturi extrem de mari, aparate defecte și multe proceduri nu se fac din motive economice) Vor să-ți ia banii apoi nu ți se ofere mare lucru. Fiecare își urmărește propriile interese.
Cel mai urat concediu aci l-am făcut.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Nu ai ce face aici. Este amplasat la 3 km de civilizație. Nu ai de unde să-ți cumperi nimic.
Plaja lipsește cu desăvârșire.
Cei de la mănăstire nu au făcut nimic pt a te simți ca ești într-un asemenea loc. Aici am făcut Paștele dar a fost cea mai proasta alegere.
Nu primești gel de dus decât dacă ceri. Curățenie sa făcut și lenjeriile au fost schimbate.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Fiind ultimele 2 săptămâni de dinaintea Pastelui și ținând cont ca suntem într-o mănăstire, am dorit sa ținem post. Am primit pâine cu iz de mucegai, foarte multa soia fiarta și zacusca care era întinsă pe legume.
Extrem de mult dezinteres și am achitat aici 6600 prin casa de asigurări 2 adulți și un copil de 7 ani pt 14 nopti. Cu mult mai putini bani am fost în alte baze de tratament și oferta a fost mult superioara.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Locația este pe malul marii dar e plin de bălării, tot felul de muște țânțari și pureci am avut în camera. Nu ai o plaja amenajata. Este una sălbatică de nudiști nepotrivita pt o mănăstire. Nu ai ce face aici.
Piscina locației nu a funcționat deloc în 14 zile cât am stat noi aici din motive economice. În prezentare, piscina se spune ca funcționează dar este o hala total neprimitoare care nu a funcționat deloc
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu ai ce face aici. Am fost de Paște în ideia ca ma pot liniști dar a fost cea mai proasta alegere Toți nu știu cum sa scoată bani de la tine și de oferit nu oferă mare lucru. Nu recomand aceasta locație
Trimis de Ramona Iulia in 18.04.23 06:20:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ramona Iulia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
As fi putut face alta alegere dar m-am luat după recenzii și situația este mult inrautatita după ce sa schimbat conducerea acestei locații. Cei care administrează aceasta locație vor sa câștige fără sa ofere. După sesizarea pe care am făcut-o viza-vi de pr. din bucătărie, mi-a fost servita farfuria din fotografie în prezenta celei care coordonează acest departament. Mi-a zis ca ea a fost în Grecia la 5 stele și a fost mai rău. Sa tac din gura dacă doresc sa țin post ????
@ux128866: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux128866 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jun.2021 Sejur relaxant şi gazde ospitaliere — scris în 19.07.21 de ux121029 din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2021 Jaf pe fata, lipsa de profesionalism, dispret fata de client — scris în 08.06.21 de ionel_1959 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2019 Relaxare si tratament balnear la mare ' departe de lumea dezlantuita' — scris în 08.07.19 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Multumita pe deplin — scris în 04.05.17 de fbrigita din ORADEA - RECOMANDĂ