ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.07.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 05.06.21
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2022
DURATA: 1 nopți
Business
3 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 22 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

încărcat de pe telefon!
TIMP CITIRE: 11 MIN

Cornul Vânătorului

TIPĂREȘTE

Cornul Vânătorului este un complex turistic elegant și care mi-a plăcut foarte mult. Se află în pădurea Trivale, lângă Pitești.

Accesul este facil. Noi am mers cu trenul până la Pitești, lângă gară am urcat în autobuzul 8 cu care am călătorit de la un capăt la altul după care am făcut o plimbare foarte lejeră pe jos de 30 de minute (cu pauze) în care am ieșit dintre blocuri, am intrat în pădure și am ajuns la Cornul Vânătorului. Am mers doar pe trotuar fără să fie nevoie să traversăm.

Nu-mi amintesc să mai fi fost în Pitești decât în tranzit astfel că am tot întrebat cum ajungem unde intenționam. Surpriza a fost să întâlnim doar oameni informați și ancorați în realitate și mereu am primit indicații folositoare (spre deosebire de Sibiu când căutam să ajungem în Dumbravă și întrebam numai amețiți care priveau ciudat).

Astfel, după coborârea din autobuz, am aflat pe ce parte trebuie să mergem, respectiv pe stânga. După vreo 400 de metri drumul chiar făcea curbă la stânga iar apoi, după maxim 100 de metri am ajuns la cazarea noastră.

Dealtfel, în intersecția unde întorcea autobuzul 8 erau ceva magazine cu diverse chiar pe trotuarul nostru, magazine în care am și intrat pentru ceva mizilicuri.

Astfel, după plimbare, am constatat: la intrarea în curtea largă de la Cornul Vânătorului este trecere de pietoni semnalizată cu lumină intermitentă deasupra șoselei și pe lateral.

Chiar când am ajuns noi, imediat după curba pe stânga și înainte de intrarea în curtea turistică, sta frumos pe dreapta o mașină a poliției și eu nu înțelegeam ce se întâmplă, credeam că lumina intermitentă pe care o vedeam în față, prin frunzișul copacilor, este ceva semnal de radar. Dar nu, e doar semnalizarea că acolo este trecere de pietoni iar rostul trecerii, cu zebră pe asfalt, este că parcarea este peste șosea de complexul turistic. E loc de vreo 20 de mașini și mai e loc de câteva și în curte, între bungalowri și terasa restaurantului.

Mi-a plăcut mult că este trotuar la marginea șoselei deci te poți plimba în siguranță. După locația Cornul Vânătorului, trotuarul mai continuă maxim 500 de metri, pe partea cu parcarea, până la Grădina Zoologică după care dispare. Frumos administrat domeniul, nu zic.

Cum scriam, complexul turistic Cornul Vânătorului este plasat în pădure: pădure adevărată, sălbatică, naturală, cu arbuști înalți și alții mai micuți, mai tineri. Mie mi-a plăcut enorm pentru că-mi doresc de-o viață să mă mut în pădure și-n Trivale, lângă oraș, chiar este pădure adevărată.

Perpendicular pe șosea am văzut un gard din beton ce se pierde prin tufărișul pădurii. Posibil că gardul ăsta ține animalele sălbatice la distanță de clădire. Dealtfel, la șosea există indicator ce arată prezența ciutelor. Poate mai sar în fața mașinilor deci șoferii ar trebui să fie atenți.

Complexul este chiar complex pentru că are de toate: hotel, căsuțe, restaurante, terasă, curte largă, amenajări de tot felul, chioșcuri. Doar piscină n-am văzut să aibă dar nici nu i-am simțit lipsa. Însă terasa mi-a plăcut din cale-afară. Este largă, are multe mese, spațiu suficient și două chioșcuri – am văzut eu. Unul e mai mic, îi zice Căsuța din copac și are spații deschise pe două nivele, doar cu acoperiș și grinzi de susținere iar la etaj este montat și un TV mare, plat, pe o grindă, aproape de tavan.

Alt chioșc, mai mare, are bar la parter și e mai închis, are pereți.

Curtea are două intrări și fiecare are câte o poartă mare, maramureșană pe care sunt montate, sus, câte 3 steaguri tricolore românești (naționale ????, ) care se văd de departe, cromatic, și atrag atenția.

Prima poartă, spre oraș, duce spre recepție, prin curte, având pe stânga bungalowrile și pe dreapta terasa.

Peste tot sunt montate indicatoare decorative astfel că nu ne rătăcim.

Următoarea poartă deschide drum direct, în linie dreaptă, spre salonul de nunți, având terasa în stânga și restaurant Ciuleandra în dreapta, restaurant ce are și barul amintit, în chioșc, la intrare. Salonul de nunți din față are, de-asemenea, 3 steaguri naționale montate, oblic, la etaj.

Hotelul este în spate, după salonul de nunți și ăsta este un lucru bun pentru că mai în spate nu se aude traficul de pe șosea. Dealtfel, ăsta este singurul inconvenient pe care l-am găsit, pe terasă se aude, supărător, traficul.

Altfel, referitor la ambient, am constatat că politica locului zice muzică slow în acorduri de pian, permanent și repetitiv, cât timp sunt deschise restaurantele, respectiv de pe la 8:00 dimineața până pe la 22:30.

Aveam o boxă fixată pe un stejar din fața căsuței noastre astfel că aveam ambient la dispoziție. Printre piesele mixate în varianta pentru pian am recunoscut „how deep is your love” dar și altele, doar instrumental. Era o succesiune care tot rula, repetitiv.

Am servit micul dejun în salonul Ciuleandra și prânzul pe terasă, sub copaci. Pentru md am plătit 20 lei de persoană deși am citit că acum 10 ani costa 30 lei și era mai sumar. A fost okei dar se putea mai bine. Personal prefer tot felul de creme cum ar fi vinete, zacuscă, brânză – pastă, de-astea. Nu erau ci doar clasicele ouă (omletă sau ochiuri, fierte nu) cu ceva pe lângă (ex: 4 felii de castravete, jumate de roșie, ceva măsline, unt – gem: pachețele horeca). Cremele de care ziceam sunt în meniu la apetizer, pentru prânz sau cină dar n-am apucat să comand. Data viitoare cu astea încep.

Fata de la md era mai țepoasă decât cea de ieri, de la prânz și mi-a zis că la căsuțe nu avem md. Credeam că nu vrea să-mi dea. Mi-a dat până la urmă, evident, pe bani. ???? Dar nu-ș ce-a trebuit să comenteze ea că nu avem. Uite că am avut.

Personal, consider că arborii din locație fac deliciul locului. Noi am avut căsuța 6 numită „Alunul” și aveam doi stejari înalți în față și mai mulți arbuști mai mici, frumos îngrijiți. Dinspre curte, micuța alee cobora spre căsuța 5 apoi cotea spre celelalte căsuțe și pe acolo veneam și noi spre 6.

Toate căsuțele au câte un nume, fiecare diferit. Prima dată am primit căsuța Frasinul care este dublă pentru că ne-am prezentat la recepție 2 persoane în timp ce a 3-a hălăduia prin curte. Fata de la recepție, îmbrăcată foarte elegant în alb, cu o bluză delicată, vaporoasă, ne-a însoțit la căsuță, a descuiat și ne-a poftit înăuntru încântată. Probabil asta este politica.

A fost un moment poetic, cum stătea ea drepți, așa, zâmbitoare, lângă ușa deschisă, cu cheia în mână și-așa i-aș fi făcut o poză de numa’. Era perfectă - maxim poziție de marketing și regretam: știam că nu-i recomandat la poze plus că momentul poetic s-a spulberat repede și m-a lăsat așa, aiurită și cu regrete.

M-a impresionat așa încât abia după ce a plecat am observat că sunt doar 2 paturi în timp ce eu știam că au căsuțe triple, cu 1 pat single și două suprapuse. Da, au. Astfel, m-am întors la recepție și am solicitat altă căsuță spunând că deși ea a văzut 2 persoane, totuși, suntem 3. Am primit altă cheie. Între timp am servit prânzul pe terasă.

Prețurile la restaurant sunt mai mici decât în București. Se văd în paginile de meniu.

Căsuțele sunt destul de mari și au baie, TV și pridvor acoperit. Baia este în partea din spate, pe toată lățimea cabanei. Ușa este în mijloc și are chiuveta drept în față. Pe dreapta este toaletă și spațiu destul de larg precum și fereastra de mărime medie, din termopan. Se poate deschide și are plasă de protecție contra insectelor. Prin plasa aia chinuie să intre în baie multe rămurele înverzite (și dacă ramuri bat în geam...).

Pe partea opusă băii este dușul și un perete despărțitor separă spațiul pentru duș de chiuvetă plus are un prag înalt zidit pe jumătatea fără perete. Mi-a plăcut mult baia aia.

Camera conține paturile lipite de pereți din 3 părți iar restul camerei este doar culuarul dintre paturi care este larg, destul de spațios și cu un mic covor tradițional la mijloc.

Un ștergar tradițional este prins și pe perete, deasupra ușii de la baie. Este și o noptieră care are deasupra o priză utilă la încărcat telefonul. Noptieră aveam doar una dar prize erau două, de-o parte și de alta a ușii de la baie și mai era una lângă TV.

Pe partea cu ușa de intrare, unde e patul fără etaj, e montat pe perete televizorul plat, mare. Opus, pe peretele cu baia, e montată o etajeră fără uși și alt dulap nu există deci amenajările sunt minimaliste dar, oricum, mai mult decât suficient pentru o căsuță. Au, totuși, și o oglindă înaltă montată pe perete, deasupra patului single.

Camera e confortabilă și mi-a plăcut mult. Este iluminată de un fel de candelabru mic ce atârnă din tavan, prins de 3 lanțuri și aplica din jurul becului imită o lampă tradițională, cu flacără (cu fitil) iar pe laterala cu televizorul este montată o aplică de iluminat și pe perete. Chestia e că spânzurătoarea aia din tavan ne-a încurcat mult la bătaia cu perne că ne străduim să nu o lovim și s-o dăm de pereți deci ne cam înfrâna elanul. Tavanul e mai înalt la mijloc pentru că nu are pod.

Căbănuța are acoperiș în două ape iar deasupra pridvorului, acoperișul are înălțime puțin mai mică, rezultând acel acoperiș în două trepte întâlnit uzual în Ardeal, la biserici sau la case de locuit.

Regretul meu este că nu am apucat să stau suficient în acel pridvor, pe unul din cele 3 balansoare. Sunt și 2 măsuțe. Respectiv, de fiecare latură sunt câte o măsuță și 2 scaune iar în afara pridvorului hodinește, în fața fiecărei căbănuțe, câte un scaun sculptat în trunchi masiv de copac ce are în spate, la spătar, sculpturi cu personaje arhaice. Noi am avut un moș și-o babă ce ne păzeau căsuța. Era locul ideal pentru servit o cafea, un suc sau ceva snack-uri.

Realmente, aveam orice ne-ar fi trebuit în acel spațiu: aer curat, pădure, masa era aproape, arborii și mai aproape, ambianță, orice ne-am dori. Aș putea sta zile în șir în curtea aia fără să fie nevoie să ies.

Netul funcționa maxim bine în orice loc din curte. Televizorul funcționa la fel, bine, cel puțin până am ' nebunit telecomanda care, apoi, nu a mai răspuns la comenzi. Asta-i beleaua mea mereu când merg în vacanță: mă lupt cu tehnologia și nu ne înțelegem deloc.

Am regretat că am avut doar o noapte. Neștiind unde mergem, nu bănuiam că ne vom simți așa bine și va fi așa frumos dar acum, pentru că deja știm locul, am mai făcut o rezervare peste 2 săptămâni pentru că e prea frumos și vrem să mai mergem, să ne mai bucurăm de vară cât se mai poate.

Problema este că aceste bungalowri sunt disponibile doar vara.

Hotelul nu mă impresionează deși este foarte elegant. Unfortunatelly, nu am văzut ofertă pentru camere triple și parcă nici paturi suplimentare nu oferă. Dar, afară de asta, mie căsuțele alea îmi plac, cu pridvorul acela minunat. O cameră de hotel o găsesc mult mai banală.

Îmi place foarte mult că e aproape, nu trebuie să călătoresc ore în șir ca să ajung acolo iar ambianța din pădure îmi place extraordinar.

Am de gând să merg des la ei, mai ales vara.


despre SERVICII

Despre servicii numai de bine. Fata de la recepție m-a impresionat foarte mult precum și servirea de la terasă care a fost eficientă și plăcută, high-class, așa și mi-a dat o stare de confort psihic și nu numai.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Mie cazarea mi-a plăcut foarte mult tocmai pentru că părea cabană iar condițiile, pentru o căsuță, au fost foarte bune. E un spațiu elegant.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Am mâncat la ei și a fost bun. Micul dejun nu m-a impresionat din cale-afară dar meniul a la carte este ofertant și am avut de unde alege. Sincer, la Divertiland mâncarea era mai bună deși era autoservire iar vesela era de fast Food dar în Trivale, maxim este ambientul și parcă mâncarea prinde gust și de la atmosferă.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Ăsta este cel mai mare plus - amplasarea și recunosc, rar m-am simțit undeva atât de bine. Pentru asta voi mai merge și special pentru căsuță și pridvor.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Eu apreciez mult armonia și pacea astfel că nu-mi trebuia agitație. Fondul sonor mi-a plăcut extraordinar și asta făcea atmosfera inegalabilă.


[fb]
---
Trimis de Mioritik in 08.07.22 22:36:20
Validat / Publicat: 09.07.22 08:50:47
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în PITEȘTI

VIZUALIZĂRI: 542 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

14 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mioritik); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P30 Cornul Vânătorului, Trivale, Pitești, restaurant Ciuleandra, mic dejun 2
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 28600 PMA (din 21 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 22.50 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    14 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [09.07.22 08:49:48]
    »

    Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

    Dana2008PHONE
    [09.07.22 09:14:20]
    »

    @Mioritik????????: Frumos! Felicitări! Start vot!

    webmaster
    [09.07.22 10:05:19]
    »

    Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

    — (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

    (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

    MioritikPHONEAUTOR REVIEW
    [09.07.22 10:24:01]
    »

    @webmasterX: Locația este corectă.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    zapacituPHONE
    [09.07.22 10:55:05]
    »

    @Mioritik????????: bun pontul cu vânătorii. Fie și numai pentru potol, ca varieteu... nu că n-ar fi și cazarea beton, dar la Pitești șed la țentru... au prețuri bunicele și pentru tăt gurmandu' .

    Cum sunt pernele? Întreb pt. că și eu sunt practicant de bătăi cu perne. Odată am avut nevoie de Smurd după un meci de etapă la Tg. Mureș, avea cocoloașe contondente... perna... cred că de la ăi de dinaintea mea care au stat în cameră și care sigur s-or pocnit cu perna.

    (spre deosebire de Sibiu când căutam să ajungem în Dumbravă și întrebam numai amețiți care priveau ciudat)

    La Sibiu, există riscul de a fi neînțeleasă, majoritatea plimbăreților sunt cosmopoliți, veniți de prin toată lumea. Cred că nu ați utilizat limba potrivită, și de aici privirile interpretate ca ciudate.

    Sibienii neaoși sunt de treabă și intelighenți, numa' să te vază și te înțeleg, din priviri. Eu aci m-aș muta...

    MioritikPHONEAUTOR REVIEW
    [09.07.22 11:03:48]
    »

    @zapacitu: Pernele erau moi și blânde și nu au lăsat urme.

    Chestia e că cina am dormit-o, de pe la ora 19:00 iar la 22:30, brusc am văzut o rotație de 90 de grade, de la orizontal la vertical cu întrebarea:

    - Mai e deschis restaurantul?

    Restaurantul tocmai făcea curățenia de închidere. Evident că au declinat (amabil) solicitarea unuia din noi.

    Astfel că pernele alea moi au preluat toată frustrarea noastră, până pe la 3:00 dimi.

    Saltelele s-au comportat cu decență, au fost okei, nu zic, deși cearșafurile nu ședeau neam locului.

    Pe la 3:00 dimi ne-am potolit, după minute bune de film turcesc siropos unde o seară dura 70 de episoade. Am preferat asta decât filmele americane cu șoc și groază.

    Oricum, nu mai puteam schimba canalul pentru că telecomanda nu mai coopera. Orice buton apăsam, ea lumina un singur mesaj: STB... ????‍♀️... Ce-o fi fost aia...? ????‍♀️ în afară de Societatea de Transport București... nu știu

    MioritikPHONEAUTOR REVIEW
    [09.07.22 11:14:32]
    »

    @zapacitu: Cu Sibiul nu e glumă și comentez responsabil. De 2 ori am fost.

    Gara este neîngrijită, murdară și miroase îngrozitor, sincer. Sigur sunt homleși ce-și fac nevoile la stâlp. Mereu bântuie ceva ghicitori în palmă (sau ghicitoare) cu fuște lungi.

    Am avut cazare lângă gară. Pe stradă, una de-a lor își bătea fiica de vreo 8 ani și, clandestin, îi spunea să urle ca să impresioneze. Tot urlau așa. Am chemat poliția, era prea de tot. Au constatat, or fi luat măsuri dar nu știu cât a folosit. Asta era în 2018, în mai.

    Același an, ianuarie, am fost în Dumbravă. În fața gării, ne plimbam prin piața aia cu caldarâm și cu stâlpișori și întrebam populația:

    - Cum ajungem în Dumbrava Sibiului?

    Variante de răspuns:

    - E departe, nu se poate ajunge.

    - Trebuie mașină. Altfel n-aveți cum.

    - Nu știu unde este. N-am auzit.

    Sincer, cu ghilimele, astea erau răspunsurile.

    Meanwhile, pe lângă noi se legăna, trosnind din încheieturi, troleibuzul 13 pe care scria, cu litere luminoase, cât casa:

    DUMBRAVA

    Am privit după tramvai să văd unde oprește și nu a oprit deci stația era departe. Astfel, ne-am întors de unde am plecat. Avea stație fix în fața gării, lângă bodega insalubră.

    Am urcat, ne-am instalat în scaune și atunci a sunat organizatorul:

    - Vezi că este troleibuzul 13 de la Gară până în Dumbravă.

    E locuitor al capitalei. El știa, sibienii nu.

    În troleibuz, altă belea: unde cobor?

    Nu știam orașul. Am început să întreb cetățenii : unde cobor pentru Dumbravă?

    Majoritatea nu știau deși eram deja în zonă.

    Mostră de răspuns:

    - Eu cobor la prima. Locuiesc aici de-o viață, de când m-am născut dar n-am auzit de Dumbravă.

    Era o tanti. Până la Dumbravă mai erau 2 stații. Așa cevaaaaa?????

    Până la urmă m-a îndrumat competent o tânără, explicând puțin și configurația locului. Și acolo e zoo. Știa chiar și unde e cazarea noastră, lângă hanul Weștem.

    Vorbea cumva, pe furiș, cu modestie, parcă să nu fie descoperită de gloată.

    La Pitești toți știau, instantaneu, răspunsul corect și îl formulau precis, fără alte deranjuri. Asta m-a impresionat plăcut.

    Până și copiii știau. La urcare, erau doar 2 copii în bus, unul de maxim 10 ani, altul mai mic, băieți.

    Am întrebat unde cobor pentru Trivale. Au spus că și ei coboară acolo. Ei erau la mijloc, noi în spate la bus. Între timp s-a aglomerat. La coborârea lor, unul a venit și ne-a spus:

    - Aici este Trivale.

    Jos pălăria! Tot respectul.

    Plus gara e foarte curată și modernă. Prima gară din România unde am văzut că este duș.

    zapacituPHONE
    [09.07.22 11:43:25]
    »

    @Mioritik????????: așa se întâmplă când turcismele sunt lăsate pe micul ecran ore întregi, intră tembelizoru' în stand-by, de aci acronimul STB. Trebuia oprit. Apoi repornit și trecut pe animale sau sport, fără telenovele, că iar făcea alergie ălă micu' și se umplea de STB.

    Gara, se știe din totdeauna, că adăpostește o faună din cea mai diversă, cam peste tot. Poate trebuia ieșit un pic din zona gării pentru a vă interesa de Dumbravă, precum Lizuca, la oamenii care inspirau răspunsuri potrivite.

    Homlessii săracii nu cred că vă puteau îndruma, oricât de bine intenționați erau, iar întrebările dvs. pentru ei erau SF-uri.

    MioritikPHONEAUTOR REVIEW
    [09.07.22 11:50:44]
    »

    @zapacitu: ????????????

    Măcar am aflat ce înseamnă STB,

    Înainte de turci am văzut un documentar pe National Geografics cu un avion de cursă prăbușit la aterizare, în Kathmandu. Vizionare pe silent. Era sinistru de real.

    La animale n-avea rost să mă uit că aveam ciute în jur, în pădure. Sport nu. Asta pt. băieț' . Eu nu mai vreau.

    Mi-am reînnoit jurământul de a NU cumpăra tv acasă. Ultimul l-am aruncat acum câțiva ani.

    Așa că... lacrimi, turci și emoții. De perne ne săturasem. + sforăituri, later. Noroc c-am mai găsit o napolitană prin traistă.

    MioritikPHONEAUTOR REVIEW
    [09.07.22 12:50:37]
    »

    @Dana2008: ms ms ms ????????

    mprofeanu
    [10.07.22 17:09:59]
    »

    @Mioritik????????: Bine ai venit pe meleaguri argeșene!!

    Ruta autobuzului 8 este veche, dinainte de 1990, cap de linie Gară Sud și apoi Cartierul Trivale, oricine știe acest lucru.

    Cât despre Gară părerile sunt împărțite, s-au cheltuit bani foarte mulți, este adevărat din fonduri europene, pentru câteva rute de tren, o gară nu prea circulată, spații prea mari, trebuiau să fie și magazine dar cine să cumpere, turiști puțini... mai mult navetiști...

    Pădurea Trivale și Cornul Vânătorului sunt două repere cunoscute. Mă bucur dacă te-ai simțit bine acolo! Sincer, dacă nu citeam articolul tău nu știam că au cazare bună și convenabilă, vedeam căsuțele dar credeam că nu vine nimeni acolo... sau doar cei ce se cazează când merg la nuntă...

    MioritikPHONEAUTOR REVIEW
    [10.07.22 18:50:36]
    »

    @mprofeanu: Căsuțele mi-au plăcut din cale-afară! Au tot ce le trebuie, înclusiv o baie mare, cu tot ce este nevoie. Suportul de hârtie igienică este sofisticat, consumabile am găsit extra, un set la chiuvetă și altul la duș respectiv câte 3 săpunuri ambalate și câte 3 plicuri de gel - șampon. Prosoape erau 4 în baie, pe suport. Deci chiar amenajările sunt foarte îngrijit făcute.

    Mi-a plăcut fantastic. Nicăieri nu am mai găsit așa un fond sonor slow piano.

    Eu am primit sugestie cu căsuțele pe bk. Le zice bungalowri.

    Dar când am văzut pădurea aia superbă, am leșinat instant.

    Să spun drept, am venit ca să folosesc cardul de vacanță. Am plătit totul cu card: și cazare și masă.

    Mai erau și alte căsuțe ocupate.

    Mai merg peste 2 săptămâni doar ca să stau în pridvor.

    Sincer, Pitești ul își merită gara. Călători erau deși trenul era scurt dar și asta mi-a plăcut. Era și magazin în gară cu diverse și bancomat cu cărți. Eu zic că-i bine ce s-a făcut.

    Și cel mai mult mi-au plăcut oamenii: deștepți și omenoși.

    Despre linia 8 eu nu știam. Acum știu. ????

    mprofeanuPHONE
    [10.07.22 21:01:27]
    »

    @Mioritik????????: Păcat că tot ce se poate vizita în Pitești este în renovare, Muzeul de Artă, Muzeul Județean dar se pot vedea împrejurimile, Muzeul Golești, Muzeul Brătianu, ...

    MioritikPHONEAUTOR REVIEW
    [10.07.22 21:13:05]
    »

    @mprofeanu: E prima dată când vizitez Pitești ul. Pentru o primă vizită, sunt foarte mulțumită.

    Adevărat că mi-am propus ceva targhet dar este timp destul pentru făcut mai multe.

    Am făcut ochii roată, am văzut pe unde este centrul, parcul, finanțele, BCR, KFC, acum am repere.

    Am trecut pe lângă 5 biserici, minim, de diverse confesiuni. Le-am citit din transport, după arhitectură.

    Muzeul l-am văzut (cred) după centru. Cam acolo zicea și pe hartă că este. Dar sincer, cred că timp pentru muzee este primăvara și toamna ba chiar și iarna.

    Vara este potrivită pentru odihnă, relaxare, încărcat baterii și mai puțin pentru studiu. De asta, multe activități se suspendă vara. Ex: studii, teatre, ba chiar și tribunale.

    Astfel, așa aproape și frumos Pitești ul, am de gând să vin mai des. ????

    Sunt 3 sau 4 ani de când mă pornesc să vin. Noroc cu căsuțele. ????

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Mioritik, mprofeanu, zapacitu
    Alte impresii din această RUBRICĂCompex Turistic 'Cornul Vânătorului':

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.077693939208984 sec
    ecranul dvs: 1 x 1