pret: ca mai peste tot (destul de mult in comparatie cu conditiile)
conditii: camere renovate cu materiale fff ieftine si cred ca second hand (mocheta cu valuri, dus vechi care curgea peste tot, fara aerisire la baie, obiecte sanitare de pe vremea raposatului, cabina de dus care se dezmenbra, murdarie in camera, praf in dulapuri, balcon cu gard de lemn nevopsit si pe interior, parcare ffff mica, frigider murdar si lista poate continua), pisina cu apa chioara si murdara, nu s-a schimbat deloc (desi pe site scria cu apa termsalina - poate asta inseamna si nu stiu eu)
servicii: nu s-a facut curatenie in camera DELOC (camerista ne-a vizitat camera si ne-a pus doar hartie igienica la baie-buna si aia pentru ca atunci cand ne-am cazat nu ramasese decat un rest de la precedentii), ni s-au cerut banii in avans (de, sa fie siguri pe profit)
Insa trebuie sa ne obisnuim cu serviciile la Herculane, pe unde am mai stat anii trecuti tot asa a fost.
Concediu placut tuturor!
Trimis de anamariavarga in 22.08.11 16:40:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE. A mai fost în/la: aproape peste tot
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anamariavarga); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Sa fie chiar asa? Ceva poze in sustinerea afirmatiilor facute! ? ! ? Servicii = 0? ! ? ! ? ! Cadrul natural = 70%! ? ! ? ! Din cate observ, provincia nu va este prielnica deloc! O seara buna!
Da servicii = 0 (nu s-a facut curatenie absolut deloc cat am stat acolo si in plus am gasit si praf cand ne-am cazat)
Cadru natural =70% pentru ca zona este f frumoasa, nu stiu cate statiuni in Romania se pot mandri cu asa stanci in spatele hotelurilor, la fel si Claudia, pacat ca drumul pana la hotel nu era amenajat si seara cand te intorceai din oras trebuia sa strabati cativa zeci de metri in bezna, noua cu copil mic fiind ne-a fost un pic teama
Atasez si cateva poze cu camera
- Aug.2011 Omul sfinteste locul — scris în 30.08.11 de cristi dieci din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Si totusi mai exista si asa ceva! — scris în 21.08.11 de theo63 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Amabilitate, confort, profesionalism — scris în 17.08.10 de erin din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2008 Deosebit,unic,o adevarata oaza de liniste si recreere — scris în 11.10.10 de carmen2010 din TIMISOARA - RECOMANDĂ