Am plecat pe urmatorul traseu: Bucuresti-Brasov-Oituz-Bacau-Piatra Neamt-Gura Humorului-Tg. Neamt-Marginea-Putna-Marginea-Sucevita-Moldovita-Borsa-Viseu-Bistrita-Tg. Mures-Brasov-Bucuresti.
Am vizitat manastirile din Moldova si Bucovina (Agapia, Humor, Voronet, Putna, Sucevita, Moldovita), am mai vizitat 'Bojdeuca lui Creanga' din Humulesti.
Dupa aceea am traversat prin pasul Prislop in Maramures, unde am ajuns pana la Viseu. Aici am facut oplimbare de vis cu Mocanita pe valea Vaserului. Niste peisaje deosebite. Cine va merge in zona asta nu o sa regrete.
Trimis de roobycrc* in 08.12.09 11:26:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PRIN şi PENTRU ROMÂNIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (roobycrc*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
hmmm... asta se cheama 'review'? ! ?
pai asa as putea scrie cam 100, cel putin cate unul pentru fiecare vacanta avuta de cand am amintiri!
nu tu detalii despre traseu, nu info despre cazari, despre locuri de vazut/evitat... (aici nu includ mocanita, ca despre ea vad ca ai scris separat).
nici macar o poza...
poate ar trebui sa incerci sa-i faci un 'upgrade' (desi ma tem ca nu se mai admite)...
Cum sa nu se admita?? completari ulterioare sunt ORICAND binevenite.
Si eu si oricine cred ne-am bucura sa vedem un ecou "de completare"; l-as adauga oricand cu placere (la cererea autorului), textului de mai sus.
deoarece autorul a pomenit mai multe zone (despre care speram sa revina si cu ceva amanunte) am mutat review-ul la sectiunea de "circuite".
”Aici am facut o plimbare de vis cu Mocanita pe valea Vaserului. Niste peisaje deosebite. Cine va merge in zona asta nu o sa regrete.
crezi ca e suficient spus despre mocanita? cred ca ai mai multe sa ne spui daca ai fost acolo.
poti adauga detaliile care ti-au scapat pe "cu mocanita pe valea vaserului" (click aici)
Multumesc frumos
- Jun.2024 Ceahlau - vf. Toaca, putin prin Moldova si superba pensiune La Bunica de pe lacul Izvorul Muntelui — scris în 28.06.24 de stoto din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Cu trenul de noapte la expoziția Brâncuși — scris în 02.02.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Circuit de opt zile, netematic, prin țară — scris în 13.10.23 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Din nou în circuit prin țară (II) — scris în 20.09.23 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Din nou în circuit prin țară (I) — scris în 20.09.23 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nordul Apusenilor - Satu Mare. Povestea unui premiu — scris în 08.08.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Orașe dunărene — scris în 16.06.22 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ