Excursie Muntenegru, Croatia, Slovenia

Am rezervat 6 locuri in excursia spre Muntenegru impreuna cu prietenii nostrii. Dupa ce am facut rezervarile, s-a intamplat nenorocirea cu accidentul acela groaznic, dar ne bucuram foarte mult ca nu am renuntat la excursie. Am vazut peisaje de vis, am traversat muntii, am avut locatii de vis, cu cazare si mic dejun de nota 10. Mi-a placut foarte mult Canionul Tara, precum si Pestera Postojna. Am avut un grup foarte frumos cu oameni de toate varstele si din multe orase din Romania.
Ce mi-a placut foarte mult este faptul ca stiu sa-si puna in valoare, parcuri, pesteri, arhitectura, istorie, arta. Mi-a placut foarte mult in Croatia florile, leandrii infloriti pe marginea si intre benzile de mers.
Trimis de navala liliana in 19.11.13 19:11:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CIRCUITE MULTI-ȚARĂ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (navala liliana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Circuite în Peninsula Balcanică, EUROPA" (deja existentă pe sait)
- May.2024 Traversare prin munti Serbia - Bosnia Hertegovina - Croatia — scris în 27.05.24 de Opelantara din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Circuit Bosnia Albania — 7 zile cu autocarul — scris în 07.11.23 de Yolanda din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Călătoria spre cele trei mări (II) — scris în 09.08.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Călătoria spre cele trei mări (I) — scris în 09.08.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Amintiri dintr-o vacanță – puțină istorie românească, la munte în Bulgaria, două mări și o capitală — scris în 15.08.18 de sunflower din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 If It's Tuesday, This Must Be Belgium! (in traducere Daca e Duminica, este Albania!) — scris în 27.09.17 de titus29 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 De ce o vacanță în Macedonia și Albania... — scris în 27.09.17 de marnicpop din BUCURESTI - RECOMANDĂ