Pentru cei care doresc cazare in proximitatea salinei de la Turda recomand calduros locatia d-nei Dana care in curtea casei domniei sale a reamanajat un loc intr-un fel de mica garsoniera dotata cu pat pt 2 persoane (extensie pt copii optionala), baie cu cabina de dus si o bucatarie mica gen studio ultradotata. Alte dotari: frigider, Wi-Fi, TV.
Locatia e dificil de gasit doar dupa adresa, este insa suficient sa o contactati telefonic pe d-na Dana si domnia sa va va astepta la intrarea in oras, din oricare parte ati veni.
Avantaj amplasament: aproape de iesirea din Turda exact inspre salina, astfel ca drumul cu masina dureaza cateva minute pana acolo.
Pentru o noapte de cazare eu am platit 80 RON insa pentru mai multe nopti se poate discuta.
D-na Dana si sotul domniei sale sunt de o amabilitate si convivialitate desavarsite, tipic ardelenesti, si personal nu am putut decat sa regret ca nu am putut sa petrec decat o noapte acolo.
Trimis de Podgoreanul in 27.08.14 23:17:08
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURDA [CJ]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Podgoreanul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Podgoreanul: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat în rubrica "Cazare la particulari, TURDA [CJ]" (nou-creată pe sait)
Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Asemenea date se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.
Pentru a transmite un mesaj personal: click pe numele utilizatorului, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
@fsvioleta - Eu l-am postat odata cu mesajul meu de impresii insa a fost sters de catre webmaster din cauza unei politici pe care nu o inteleg (cica nu se permite postarea datelor de contact). Daca il mai gasesc o sa revin.