Peles ------ daca vrei sa iti imaginezi ca esti un print sau o printesa

Frumos Castelul Peles! Chiar daca nu e tocmai ieftin sa il vizitezi - mai ales daca vrei un ghid si explicatii complete - se merita. Ghidul notru si-a facut pe deplin meseria.
Inchizi ochii, asculti ghidul... si te crezi print sau printesa in seara unui bal...
Si Pelisorul care este in apropiere merita a fi vazut, iar cand cobori de la castel cumpara de la copiii care te asteapta macar un cosulet cu zmeura ca sa nu uiti niciodata aceasta vizita.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de oana1980 in 07.12.10 20:59:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oana1980); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bine ai venit pe site, @oana1980!
Poate ar fi util sa citesti si alte review-uri ca sa-ti faci o impresie despre cum scriu altii. Si data viitoare sa dai mai multe detalii, de exemplu ce a povestit ghidul, ce ti-a placut, pretul biletului samd. Si sa stii ca si pozele sunt foarte utile, precis ai facut o gramada daca ti-a placut castelul!
Oricum, 200pma de la mine pt incurajare!
Punctele standard au fost retrase, continutul e prea sarac in informatii potential utile pentru cititori
@oana, bine ai venit in comunitate!
Am fost si eu la Peles, dar acum ft mult timp, cand ghidul era un lux Asa ca nu ne-am apropiat...
Poti sa ne dai mai multe detalii? (cum zice si @lucia, niste preturi sau ce te-a impresionat in mod deosebit din povestioarele ghidului)
Te asteptam si cu alte review-uri!
bine ai venit
astept si eu mai multe detalii
pana atunci un vot
@admin
Fara suparare dar de ce e continutul ecoului meu mai sarac in informatii utile pt cititori fata de celelalte 2 ecouri de la acest review? (care au fost punctate, desigur). Nu e vorba de cele 50 puncte, dar sa inteleg si eu cu ce am gresit...
@luciaoradea, ma tem ca Admin a eliminat din greseala PMA standard la ecoul tau. El oricum facea referire la articolul propriu-zis. Ti le restaurez eu.
@webmaster0
Multumesc! Nu stiam cu ce am gresit, si chiar nu ma supar sa mi se retraga punctele daca gresesc cu ceva. Dar ieri mi s-au mai retras niste puncte si nu intelegeam de ce... Nu am jignit pe nimeni si nici nu cred ca eram off-topic. Si cu asta inchei aici ca nu vreau sa deviez.
Pretul era de 75 ron pentru adulti iar pentru grupurile de copii - peste 10 - era gratuit... asta a fost o fericire pentru copii. nu stiu daca gratuitatea era permanenta sau a fost un noroc chior.
Din pacate in interior este interzis sa faci poze fara a plati o taxa - la fel si pentru filmare. Nu mai retin care era taxa dar mi s-a parut prea mult.
Ghidul explica fiecare incapere + armele + scara secreta si biblioteca.
impresionante sunt tapiteriile si vesela dar mai ales biblioteca.
- Apr.2025 Despre castel — scris în 10.04.25 de ux137354 din RO - RECOMANDĂ
- Sep.2023 1000 – Castelul Pelișor, reședința secundară de pe cele 1000 de hectare — scris în 19.09.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Minisejur la Sinaia: 3/3 Castelul Peleş din 1990 şi până în zilele noastre — scris în 04.10.22 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Minisejur la Sinaia: 3/2 Castelul Peles în perioada comunistă (1948-1989) — scris în 30.09.22 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Minisejur la Sinaia: 3/1 Castelul Peleş până în 1948 — scris în 25.09.22 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Castelul Pelisor — scris în 09.08.22 de dc.cc din ARAD - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Un sejur nemaipomenit — scris în 09.08.22 de dc.cc din ARAD - RECOMANDĂ