Desi am fost anul trecut la casa wenge, m-am tot tinut sa postez cateva impresii.
Locatia este viv-a-vis de fosta Mefin Sinaia de la marginea statiunii, este foarte inghesiuta ca si spatiu exterior si este construita din lemn.
Am fost doua cupluri si am rezervat "un apartament cu doua camere", la et. 1 tocmai pentru a nu fi oarecum jenati de alti turisti. Acolo surpriza, apartamentul era defapt niste camere, 3 la numar, care dateau intr-o casa a scarii numita living unde era un lcd si o masa si un barulet si care era tot timpul tranzitata de cei care urcau si coborau la camerele de la mansarda, ocazie cu care barnele si treptele din lemn scartaiau destul cat sa te trezeasca in camere. Cat despre intimitate nici nu poate fi vorba.
Camerele erau curate, dar nimeni nu venea sa sa ridice gunoi s-au sa faca ceva ordine s-au curat.
La gratar afara era dragut amenajat dar foarte inghesuit.
Am ales locatia pentru ca ni s-a parut draguta, dar la fata locului am fost dezamagiti de impresiile proprietarului, care se purta cu toale sport de firma si avea atitudinea de "smecheras" in Sinaia.
Locatia este draguta prin decorurile interioare dar noua ni s-a parut nepractica si deranjant de zgomotoasa, mai ales ca am fost si cu copii.
Trimis de ady77 in 31.07.12 11:33:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ady77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2017 Cazare — scris în 22.05.17 de daydorina din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2012 Ok, insa nu recomand camerele de la mansarda — scris în 05.08.12 de symonag din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2011 Daca mergeti, mergeti VARA — scris în 25.04.11 de mihai_parvu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2011 Curios, dar nu sunt hotarat daca sa scriu de bine sau de rau — scris în 10.03.11 de nnaaee din BUCURESTI - RECOMANDĂ