Am petrecut un sfarsit de saptamana foarte placut in aceasta locatie.
Gazdele foarte primitoare iar conditiile foarte bune.
Camere generoase si foarte curate. Sufrageria este generosa la fel si terasa.
Optional se poate servi masa (gateste gazda) care este foarte gustoasa iar preturile ok.
Din zona se pot vizita obiective turistice (rarau, fabrica de oale, se poate ajunge usor la gura humorului + manastiri care sunt in raza a 50 de km).
Recomand aceasta pensiune celor care doresc ceva autentic bucovinean, sa guste mancare buna din zona si sa se bucure de privelisti.
Conditiile sunt bune pntru 3 stele nimic luxos dar totul pus la locul lui.
Din punctul meu de vedere m-as intoarce oricand in aceasta locatie din pacate nu sunt genul de persoana care merge de 2 ori in acelasi loc dar pentru un week-end nu se stie niciodata.
Trimis de bogdan_manolica in 25.04.15 14:58:11
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdan_manolica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2021 Nu mai este ce a fost, chiar deloc, va sfatuiesc sa gasiti altceva in Sadova, aveti unde... — scris în 04.05.21 de Hues din IAşI - nu recomandă
- Apr.2021 Nu recomand pensiunea, recomand locurile frumoase din Bucovina! — scris în 04.05.21 de Ilink* din BUZăU
- Sep.2018 Casa Stefanel nu e ceea ce se spune — scris în 12.10.18 de Tara mea* din IASI - nu recomandă
- Dec.2016 Ca la mama acasă — scris în 25.12.16 de DanaMunt din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Din nou la Pensiunea Stefanel! — scris în 04.08.16 de sorynneagu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Pensiune frumoasa, gazde minunate, zona superba... ! — scris în 22.05.15 de Gabryel1972 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Un sfarsit de saptamana foarte frumos — scris în 11.02.15 de stelianambarus din MOINESTI - RECOMANDĂ