Casa Ramona [Socodor](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Cazare aproape de Gyula
Pentru că tot se vorbește în zona noastră despre cât de grozave sunt ștrandurile din Ungaria am hotărât să le testăm și noi.
După îndelungi documentări am ales aqua park-ul din Gyula însă o altă provocare a fost identificarea unui spațiu de cazare potrivit pentru familia noastră care să fie deopotrivă aproape de graniță și să accepte plata cu vouchere de vacanță.
După căutări pe diverse site-uri, am revenit la Google maps pentru a identifica și mai multe unități de cazare în apropiere de punctul de trecere a frontierei Vărșand. Astfel am găsit casa Ramona din Socodor la aproximativ 30 minute distanță de Gyula, o mică afacere de familie, clădită cu dragoste și atenție la detalii.
Folosind Google maps am găsit cu ușurință Casa Ramona unde am fost așteptați cu poarta deschisă pentru a parca în curte.
Curățenia exemplară este unul dintre cele mai importante motive pentru care vă îndemn să alegeți cazarea la Casa Ramona din Socodor însă sunt foarte multe elemente mărunte care îți merg la suflet când ești aici: am fost invitați să mâncăm fructe din livadă, spațiile comune constau dintr-un living mare și o bucătărie mare complet utilată unde am găsit și un espressor de cafea (cu cafea, desigur) esențial pentru diminețile mele 😍.
Trimis de baby eyes in 09.07.24 16:16:29
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (baby eyes); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.51197111 N, 21.43987768 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Casa Ramona [Socodor], [ALTE ZONE din Crişana]" (nou-creată pe sait)
=======
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”