REZONABIL
Casa Pelerinului, Domeniul Drăgași(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Domeniul Dragasi, aproape foarte bine dar...
Am rezervat Domeniul Dragasi impreuna cu un grup de prieteni, prima iesire dupa ce fiecare dintre noi aveam cel putin prima doza de vaccin adica weekendul 19-21 martie 2021. Tariful negociat pentru grupul de 9 persoane in regim de demipensiune a fost 7040 lei.
Domeniul este superb, amplasarea in podgorie, pe deal cu vedere minunata asupra Oltului, a viilor si satelor din zona.
Cazarea este una buna, curatenia sub nivelul de pret, am avut in baie resturi de leucoplast si paianjeni pe tavan. Mancarea este foarte buna iar vinurile excelente.
Din pacate domeniul este pe mana unei doamne cu reflexe de țață, care a gasit de cuviința sa ne admonesteze ca nu respectam codul de conduita intrucat am servit tuica, gustari si vin din afara. Nu intru in detalii, pe scurt eram "nevorbiti" grupul fiind format din bucuresteni, pitesteni si constanteni. Mentionez ca in afara de pretul platit am baut si am platit 11 sticle de vin de la locatie (la masa de seara).
Una peste alta am fost destul de aproape de o iesire placuta. In apropiere am vizitat podgoriile Știrbey, Avincis si muzeul vinului Dragasani (nu recomand). Zona are un potential turistic bun, probabil vom cauta si alte locatii in Dragasani.
Trimis de pelesh in 04.04.21 21:19:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DRĂGĂȘANI [VL]. A mai fost în/la: Vizita de o zi la podgorii
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pelesh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Casa Pelerinului, Domeniul Drăgași, DRĂGĂȘANI [VL]" (deja existentă pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Sep.2019 Pelerin - la un pahar cu vin — scris în 28.01.20 de Noha din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Dragasani - Domeniul Dragasi — scris în 24.12.19 de AnaUlmanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ