Locatie buna, pacat de proprietari
Ce pot spune despre aceasta locatie este ca am ramas profund dezamagita de proprietari. Poate va intrebati de ce fac aceasta afirmatie pentru asta am sa va povestesc ceea ce am patit cazandu-ma aici.
Prospat ajunsi in Calimanesti am gasit aceasta locatie care arata foarte bine atat la exterior cat si la interior, ne-am bucurat nespus pentru ca nu ne-a luat mult sa o gasim, dar mai ales pentru ca abia era deschisa de doua saptamani. Ne -am cazat si seara am vrut sa facem un dus cand sa dam drumul la apa a inceput sa tasneasca din toate partile deoarece furtunul de la dus era rupt, ne- am consolat si am spus asta e, dar surpriza nu se opreste aici. Dimineata vazand proprietara m-am dus sa-i spus ce s-a intamplat, pe moment nu- a spus nimic si am crezut ca a inteles situatia, dar treaba nu a stat deloc asa, in dimineata urmatoare cand trebuia sa plecam surpriza poarta de la intrare inchisa. Ne-am dus sa chemam proprietara si sa o rugam sa ne deschida, dar in loc de amabilitatea ei ne a raspuns sec ca va deschid cand vom achita ceea ce am distrus. Foarte deranjati am incercat sa dicutam si sa-i explicam ca asa am gasit, ea nu si nu. Intr-un final am spus ca vom suna la politie la care ea ne-a raspuns ca sotul nu stiu ce functie are in localitate si ca oricum nu se va intampla nimic. Am amenintat ca vom suna la protectia consumatorului si la ANAT daca nu va deschide si am inceput sa sunam, cand a vazut ca noi vorbim serios, ne-a deschis si am putut pleca.
Sincer locatia arata foarte bine, lenjeria arata impecabil, dar datorita proprietarilor nu voi recomanda aceasta pensiune.
Trimis de aurflor in 27.10.11 09:45:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aurflor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.26885400 N, 24.31902500 E - neconfirmate încă
Conform regulamentului, recomandarile de cazare mai vechi de 3 ani se publica fara puncte standard. Articolul va putea fi insa votat simbolic: +/- 1.
- Nov.2020 Pensiunea Ketty — scris în 07.11.20 de Daria1789 din EFORIE NORD [CT] - nu recomandă
- Sep.2020 Daca esti un om civilizat este super — scris în 04.04.21 de ux119158 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Mizerabil — scris în 08.10.19 de Maria boro* din PITEşTI - nu recomandă
- Sep.2016 Dezamăgitor — scris în 29.09.16 de danielapiciu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Nota 10 — scris în 30.08.15 de tesoiu miha din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O vacanta minunata la Pensiunea Ketty Caciulata — scris în 31.07.15 de Denis Patru din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Peisaj frumos, proprietari nepasatori — scris în 28.06.15 de Dahnovici din DUMBRăVIţA [TM] - nu recomandă