Pentru ca am dorit sa petrecem altfel sarbatorile Pascale, anul acesta, am ales muntele. Sinaia ni s-a parut cea mai buna alegere si oferta Casa Iris cea mai potrivita.
O oaza de liniste, curatenie, amabilitate din partea personalului. Camere curate, aerisite, mic dejun bogat.
Masa din ziua de Paste bine pregatita, cu program lejer de servit si muzica live.
Ne-a placut locatia micului hotel si faptul ca poti face miscare in orice directie: sus la cote, Stana Regala, parcul castelului Peles etc.
Masa se poate servi in restaurant dar si in imprejurimi. Peste tot sunt preturi accesibile si mancare foarte buna.
Casa Iris are parcare proprie, bine luminata, dar se poate parca si in zonele invecinate.
Trimis de zarnesti in 06.05.13 19:57:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zarnesti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.35871100 N, 25.53205480 E - neconfirmate încă
@zarnesti: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2020 Lipsa solutii si indulgenta — scris în 24.08.20 de Coracora din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Aug.2020 Welcome to the jungle — scris în 23.08.20 de Guns N Roses din ARAD - nu recomandă
- Aug.2018 De bifat această locație — scris în 20.08.18 de U100764 din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Curat, peisaj superb, servire așa si-asa — scris în 06.08.18 de ioanaSB din SIBIU - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Vii la aer curat dar eşti pe un drum cu multe maşini — scris în 04.01.18 de FrancescaClara din BUCUREşTI - nu recomandă
- Apr.2014 Recomandam cu sinceritate! — scris în 14.05.14 de raz21van din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Interesant — scris în 13.01.13 de simona69 din PITESTI - RECOMANDĂ