RĂU
Dezamăgitor! Nu recomand!
Prima experiența cu mulți ani înainte a fost una plăcută!
Ultima, însă, dezamăgitoare. Micul dejun exagerat de sărăcăcios! Vesela deteriorata, farfuriile cred ca sunt de pe vremea comunismului, ciobite, suportul pt tacâmuri spart, fete de masa pătate. Personalul drăguț, serviabil.
Camera tripla, in locatia noua, zici ca i de cămin! Nu frigider, nu uscător de par in baie, spațiu mic și îngrămădit pt 3 persoane.
Noi am revenit pt traseul Canionul 7 scări. Un traseu frumos, prim pădure, însoțiți tot drumul de un rău… …, adrenalina.
In curtea pensiunii, in ultimii ani, s au tot construit alte locații, corturi pt evenimente…. care au luat f mult din farmecul locului.
Trimis de ux131399 in 04.11.23 12:30:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux131399); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59592000 N, 25.64550400 E - neconfirmate încă
Review nefinalizat - rog folosește linkul EDIT IMPRESII pentru a completa „datele tehnice” lipsă — nr. nopți, transport, preț/calitate etc
Suspendat până la conformitate
- Apr.2018 Nu recomand — scris în 01.05.18 de Andruandreea din PLOIEşTI - nu recomandă
- Apr.2018 Locatie foarte placuta — scris în 17.04.18 de Elsa76 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2015 O locatie interesanta, frumoasa si linistita — scris în 18.01.16 de alteo din BRăILA - RECOMANDĂ
- Dec.2015 De evitat, jalnic!!! — scris în 01.01.16 de bodo din BUCUREşTI - nu recomandă
- Dec.2014 Evitati — scris în 02.03.22 de ux123896 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Nov.2014 Super pensiune — scris în 13.11.14 de laura24061988 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Un sejur reusit — scris în 18.08.14 de ciprian_ana din PLOIESTI - RECOMANDĂ