EXCELENT
Casa de vacanta Topaz - cum a zis nea Topaz „daca vii pt o saptamana, la final vrei sa mai stai una!”
Traseul a fost Alba - Bv - Focsani - Tulcea (murdar oras, Tulcea asta :() - Sulina. Locația am cautat-o pe net si am rezervat telefonic, cu un avans. Drumul a fost ok, fara peripeții.
Am ajuns la niște osmeni simpli, seriosi, harnici si de cuvânt care după cum am fost vorbit telefonic ne-au oferit un concediu pe care l-am fi prelungit.
despre SERVICII
Gazdele... ce sa spun, jos pălăria! Pe Nea Topaz l-am fi ascultat povestind la nesfârșit despre vastele experiențe de viață. Doamna... o bucătăreasă desăvârșită! Fetele care ajuta, toate trei amabile, glumețe si harnice.
Bucătăria unde luam micul dejun este dotat cu tot ce am avut nevoie. Frigidere, plita, prajitor de pâine, etc. Se poate vedea in poze.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Pernele moi si trezitul in ciripitul randunelelor... pentru mine a fost super.
Camera noastră a fost cum a trebuit, baia la fel. Nu te astepta sa fi in lux, dar daca esti logic, cazarea care am avut-o noi a fost exact cum trebuie pentru oameni normali.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mna la gastronomie am un repros! Nea Topaz nu ne-a prevenit ca sotia dansului gătește niște mâncăruri care te obliga sa schimbi măsura la haine!! In sus! Deci draga Doamna, mujdeiul l-as fi mâncat si pe biscuiții de cafea!
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Apăi daca nu te mulțumește ca in fata portii e marea si in capătul celălalt a grădinii e Delta... apai atunci... stai acasa! Inseamna ca ai fite! Fetele mergeam la plaja, băieții la pescuit!
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Mna aici fratilor nu va trebuie nici o piscină, nici spa, nici nimic! Nisipul asta fin din Sulina asa te relaxează de nu-ti mai vine sa pleci! Iti stimulează creativitatea... spiritul întreprinzător...
Trimis de Imola in 21.07.20 21:53:18
- A fost prima sa vizită/vacanță în SULINA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Imola); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Aug.2021 Rezervati din timp Casa Topaz daca vreti sa petreceti o vacanta de vis! — scris în 24.08.21 de ux122162 din FRANTA MOUTHE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Vacanta de vis — scris în 24.02.21 de dorjak din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Mult prea laudata — scris în 27.06.17 de Mihaelami din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Mancare bine gatita... dar de la congelator! — scris în 08.09.16 de costinstefan din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2015 Unele locuri merita a doua sansa — scris în 06.08.15 de andreuta23 din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Un loc minunat — scris în 11.06.15 de BOGDANAA din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O pensiune minunata, o gazdoaie suparata — scris în 19.07.13 de andreuta23 din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ