Sincer nu stiu ce parere au altii, dar noi ne-am simtit extraordinar. Pentru ca am vazut ca sunt doua comentarii unul pro si unul contra am sa optez pentru cel pro. Pentru ca nu am mai fost in alte locuri montande decat Sinaia, Predeal, Brasov, cele comune desigur, am spus sa incercam ceva nou si uite ca nu ne-am inselat.
Dincolo de un peisaj mirific, parca desprins din povestile cu zane am dat si peste niste gazde minunate, si o cabana exact pe placul nostru cu toate utilitatile. Binenteles ca au fost si niste lucruri imprevizibile citez: "eu si sora mea am fost cazate in camera nr 1 unde exact cu cateva zile in urma unul dintre paturi a fost rupt asa ca ne-am chinuit noi cu chiu cu vai dar am reusit sa dormim (intre timp aflasem ca unul din turistii anteriori l-au rupt si nici nu au avut bunul simt sa spuna) si sa ne simtim bine".
Cabana este simpla dar foarte primitoare la fel la si gazdele (Doamna Nuti si nepotul acesteia) care nu numai ca au facut tot posibilul sa ne simtim bine ci ne-au tratat ca si cum am fi fost din familie. In plus de asta au un caine minunat, un haski foarte dragut si sociabil care te intampina inca de la urcarea pe alee. Cele doua noptii mai mult le-am petrecut treji deoarece nu aveai cum sa dormi cu muzica la maxim si nelipsitul joc de remi, mai mult am facut si un concurs de dans la care au participat si gazdele, premiul oferit fiind un drum cu sania trasa de Jack (cainele).
Totul a fost minunat si cu siguranta vom reveni.
Trimis de elamihaela in 03.03.12 20:17:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂNCA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elamihaela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@elamihaela: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Jul.2018 Magnific! — scris în 13.07.18 de voineatudorel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Dezastru total - oare? — scris în 06.01.17 de Vio29 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Dezastru total — scris în 04.01.17 de Azo din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2016 Poate vara, poate mai mulţi — scris în 29.10.16 de Coni FotoMedia din SLATINA
- Aug.2016 Locatie de vis — scris în 14.08.16 de AndreeaCretu* din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Gazda excelenta — scris în 11.09.15 de simona 2015 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Dezamagitor — scris în 26.07.15 de aletheia7 din CRAIOVA - nu recomandă