Am sa incerc cat mai pe scurt sa redau atmosfera din aceasta vila.
1. Gazdele nu stiu cum sunt ca oameni ca nu prea am interactionat, numai ca daca vreti intimitate nu exista. Noi am inchiriat toata vila, asa a fost discutia... si ne-am trezit ca pe langa noi, la vila respectiva, mai ramaneau pe capul nostru gazdele (bunica + mama + tata + fiica + prietenul fiicei + alti 2 muncitori care lucrau la vila CARE NU ESTE INCA TERMINATA; deci in total inca 7 adulti pe langa noi). Cand intrai in casa stateau si te vegheau sa nu lasi urme de zapada pe jos. Aveau maturica pregatita at all times. Noaptea cat am zis ca facem si noi un mini private party, au stat cu randul si au patrulat in jurul nostru ca nu cumva sa spargem/rupem/furam ceva. Gazdele stateau la o masa in colt si se uitau la noi. asta s-a intamplat pana tarziu in noapte (2.30 a. m.), cand ne-am ENERVAT la culme de atmosfera "big brother is watching you" si ne-am dus la culcare, fara sa mai dansam, ascultam muzica, jucam mima sau altele.
Mica mentiune: bunica isi vopsea parul cat noi incercam sa ne jucam wist...
Mica sugestie: daca tot ramane gazda, atunci se numeste demipensiune... or aici nici mic-dejun nu am avut, desi camera costa mult in comparatie cu serviciile, si anume 90 ron pe camera pentru o vila neterminata, in care dorm si muncitorii care inca lucreaza la ea...
2. Este frig de-ti clantane dintii in vila. Cand am ajuns camerele erau ca un frigider de reci, iar sufrageria era bocna.
3. In camere si mai ales in bai miroase groaznic... a ceva descompus... ti se intoarce stomacul pe dos... Baile nu sunt terminate, tavanele sunt din rigips cu urme de talpi de bocanci pe ele. Cabina de dus nu e izolata cum trebuie, curge apa pe toata gresia din baie.
4. E departe intr-adevar si greu accesibila iarna. Daca nu intra plugul cand ajungeti... de fapt, daca nu aveti norocul asta, trebuie sa va luati bagajele din masina, pe care o lasati la drumul principal, si sa mergeti pe jos cu ele vreo cateva sute de metri bune.
Plusuri sunt cateva:
- Peisajul este extraordinar daca te uiti de pe colina pe care este vila.
- Catelul husky, Jack, este extrem de sociabil si iubaret...
Doar atat, din pacate.
Trimis de zeadiz in 19.02.12 18:00:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂNCA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zeadiz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Misto mica mentiune cu bunica... in rest ce sa zic? Am patit si eu chestii de astea. Dupa ce spusesem ca suntem fumatori, dupa ce fumasem pana la 1 noaptea, ne-au interzis la 1 sa mai fumam si ne-au trimis la culcare ca e tarziu... Si noi inchiriase toata vila. Deh... oameni care stiu sa atraga clientii...
@vlado2: nu pot sa cred! sa nu mai fumati dupa 1? c'mon! si eu care credeam k am avut o atitudine un pic ciudata vizavi de gazde... se pare k ceata noastra nu e singura care a experimentat serviciile ireprosabile ale personalului casei de vacanta C.
@zeadiz: Dupa cateva incercari nereusite de a ajunge la ranca (din cauza autostrazilor inchise din cauza zapezii), am ajuns la cabana Cristiana, unde am fost intampinati de gazde, cu vin fiert, care nicidecum nu ne-au interzis sa fumam cum spune vlado2.
Cred ca atitudinea lui zeadiz este intradevar ciudata avand in vedere ca am vorbit cu gazdele despre comentariile de pe net, acestea amintindu-si de clientii din bucuresti care au rupt unul dintre paturi au plecat cu cheia lasand usa de la camera incuiata.
- Jul.2018 Magnific! — scris în 13.07.18 de voineatudorel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Dezastru total - oare? — scris în 06.01.17 de Vio29 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Dezastru total — scris în 04.01.17 de Azo din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2016 Poate vara, poate mai mulţi — scris în 29.10.16 de Coni FotoMedia din SLATINA
- Aug.2016 Locatie de vis — scris în 14.08.16 de AndreeaCretu* din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Gazda excelenta — scris în 11.09.15 de simona 2015 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Dezamagitor — scris în 26.07.15 de aletheia7 din CRAIOVA - nu recomandă